HomeNieuwsWandeltochten in Landsmeer en Broek in Waterland

Wandeltochten in Landsmeer en Broek in Waterland

Wandel mee in Landsmeer!

Het voorjaar komt er weer aan. De dagen worden weer iets langer en de eerste voorjaarsbloemen laten zich zien. Tijd om lekker naar buiten te gaan. Vanaf april kunt u samen met ons gaan wandelen door het prachtige Landsmeer en Broek in Waterland. Speciaal voor u worden er wandeltochten georganiseerd van ongeveer 1.5 kilometer. Ook met een rollator of scootmobiel bent u van harte welkom.

Feestelijke start

De eerste editie van de wandeltochten wordt een feestelijk samenzijn. We verzamelen met een kop koffie of thee. Daarna gaan we wandelen en wordt er onderweg een beweegactiviteit georganiseerd. Bij terugkomst ontvangt u een lekkere versnapering en spelen we een gezellige quiz.

Wandeling Landsmeer

Kick-off: dinsdag 21 april. We verzamelen om 13.00 uur bij SamenMeer (Doctor Martin Luther Kingstraat 2B, 1121 CP Landsmeer). Om 13.30 uur start de wandeling richting het Sportpark Landsmeer. Daar aangekomen is het tijd voor een beweegactiviteit door fysiotherapeute Dominique Hoogendoorn van Fysiomeer. Rond 14:30 uur verwachten we weer terug te zijn bij SamenMeer.

Vanaf 28 april kunt u wekelijks wandelen van 14.00 tot 15.00 uur vanaf SamenMeer. Dit is onder begeleiding van verschillende zorgprofessionals waaronder Evean, WonenPlus, SMD, Vrije Vlinderzorg, Zorgcirkel en Team Sportservice.

Wandeling Broek in Waterland

Kick-off: dinsdag 7 april. We verzamelen om 9.45 uur bij Broekerhuis (Leeteinde 16, 1151 AK, Broek in Waterland). Om 10.15 uur start de wandeling richting het Havenrak. Daar aangekomen is het tijd voor een beweegactiviteit, geleid door buurtsportcoach Rosa Schouten van Team Sportservice. Vervolgens wandelen we door naar basisschool de Havenrakkers, De leerlingen van groep 7 hebben een aantal dansjes ingestudeerd en we gaan met elkaar bewegen op muziek. Rond 11.15 uur verwachten we weer terug te zijn bij het Broekerhuis

Vanaf 14 april kunt u wekelijks wandelen van 11.30 tot 12.00 uur vanaf het Broekhuis. Dit is onder begeleiding van (afwisselend) Huisartsenpraktijk Tedjoe, Thuiszorgorganisatie Evean, Fysiotherapie en Fitness Rob de Baat, WonenPlus en Team Sportservice.

Vervoer

Wilt u graag meewandelen maar lukt het u niet zelfstandig om naar één van de locaties te komen? Neem dan contact op met WonenPlus. Zij helpen u graag!

WonenPlus Waterland: 0229 650 480
WonenPlus Landsmeer: 020 482 2605

Aanmelden

Meld u aan voor de gratis wandeling door contact op te nemen met Rosa Schouten, u kunt mailen naar rschouten@teamsportservice.nl of bellen naar 0229 28 77 04.