HomeNieuwsWandel mee in Landsmeer!

Wandel mee in Landsmeer!

Wandel mee in Landsmeer!

Het najaar is begonnen. De blaadjes beginnen van de bomen te vallen en de temperaturen dalen weer. Een prachtige tijd om lekker naar buiten te gaan. Gaat u met ons mee? Team Sportservice organiseert vanaf 6 oktober wekelijks een wandeling door het prachtige Landsmeer. U kunt te voet, met de scootmobiel of rollator meedoen. De route is ongeveer 1,5 kilometer.

Feestelijk begin

De eerste editie is de officiële kick-off van de wekelijkse, gratis wandeling door Landsmeer. We verzamelen dinsdag 6 oktober om 13.30 uur bij SamenMeer (Doctor Martin Luther Kingstraat 2-B, 1121 CP Landsmeer). Om 14.00 uur start de wandeling. Onderweg doen we een beweegactiviteit, aangepast op iedereen zijn/haar mogelijkheden. Rond 14:30 uur verwachten we weer terug te zijn bij SamenMeer, waar we eindigen met een kop koffie of thee. Rachel Plaggenburg: ‘Bewegen is voor iedereen gezond. De norm is om dertig minuten per dag te bewegen. Door deel te nemen aan de wandeling heeft iedereen de norm gehaald voor die dag. Wij kijken er naar uit om de deelnemers te verwelkomen’.

Wekelijkse wandeling

Vanaf 13 oktober wordt er wekelijks van 14:00 – 15:00 uur gewandeld vanaf SamenMeer, onder begeleiding van verschillende zorgprofessionals, waaronder Evean, WonenPlus, SMD, Vrije Vlinderzorg, Zorgcirkel en Team Sportservice.

Aanmelden

Meld u aan voor de gratis wandeling door contact op te nemen met Rachel Plaggenburg, u kunt mailen naar rplaggenburg@teamsportservice.nl of bellen naar 0229 28 77 00.

Team Sportservice organiseert haar activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM.