HomeNieuwsVacature: Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Zaanstreek-Waterland

Vacature: Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Zaanstreek-Waterland

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland is voor het schooljaar 2022-2023 op zoek naar een collega voor de functie:

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Zaanstreek-Waterland

8-38 uur per week

Ben je op zoek naar een leuke baan in de sport en onderwijs met marktconforme arbeidsvoorwaarden? Wil je jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen? Wil je alleen lessen bewegingsonderwijs geven of misschien ook het verschil maken met naschoolse evenementen, projecten en activiteiten? Solliciteer dan nu op deze functie.

Dit breng jij mee

Je hebt (binnenkort) een afgeronde ALO-opleiding docent lichamelijke opvoeding. Je beschikt (bijna) over een auto en bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Waar kom je terecht?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons team in Zaanstreek-Waterland. Ons kantoor is gevestigd in Volendam. Wij geven les op diverse basisscholen in de regio. Jij kunt les gaan geven in de gemeente Oostzaan, Wormerland, Waterland en Landsmeer.

Wij bieden jou een werkplek:

  • waar je onderdeel uit maakt van een groot team van vakleerkrachten (onze vaksectie) die regelmatig overleg hebben over ontwikkelingen, trends, casussen en bijscholingsmomenten en gemeentelijk sportbeleid.
  • waar je kunt leren van je collega vakleerkrachten. Onderdeel van onze werkwijze is dat de vakleerkrachten lessen van collega’s bezoeken om elkaar te voorzien van feedback.
  • waar je gekoppeld wordt aan één van onze ervaren vakleerkrachten als vaste buddy.
  • waar je kunt werken met ons vakwerkplan, jaarplanning en methode welke telkens in ontwikkeling is en waar jij invloed op hebt.
  • waar je naast lessen bewegingsonderwijs ook projectwerk kunt oppakken ter afwisseling van de werkweek en eigen ontwikkeling. Hierdoor kun jij jezelf op meerdere vlakken ontwikkelen.
  • waar sport, bewegen en een gezonde leefstijl dagelijks centraal staan.
  • waar ontwikkeling centraal staat. Naast ontwikkeling via de vaksectie biedt de Team Sportservice Academy workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties.
  • waar naast het werk tijd is voor ontspanning, want er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Je start met een jaarcontract  per 15 augustus voor het aantal uur dat jij beschikbaar bent per week. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden die wij je bieden zijn marktconform en passend binnen de huidige ontwikkelingen in het basisonderwijs. Heb je hier vragen over? Laat ons dit vooral weten!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met Regiocoördinator Mark Hendriks via telefoonnummer 0229-287700 of mhendriks@teamsportservice.nl

Solliciteer