HomeNieuwsVacature: medewerker officemanagement

Vacature: medewerker officemanagement

Voor de kantoren van Team Sportservice West-Friesland en Zaanstreek-Waterland zijn wij op zoek naar medewerker officemanagement voor 24 uur per week.

Scoren in het hetzelfde doel

Wil jij deel uitmaken van een winnend team dat iedereen maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Kan je goed organiseren en administreren en word je blij van het helpen van collega’s? Heb jij ook een passie voor bewegen en ben je op zoek naar een leuke baan in de sport? Lees dan snel verder!  

Ben jij ons transferdoelwit?

Ben jij een enthousiaste en betrouwbare doener? Heb jij het in je om goed samen te werken? Vind je het leuk om te zien dat jouw collega’s door jouw inzet beter en fijner kunnen werken? Vind jij het leuk om de vraag voor te zijn en ondernemend op zoek te gaan naar kansen? Ben je nauwkeurig, stressbestendig en flexibel? Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal? Onze transferperiode is geopend!    

Jouw positie binnen het team

Als ‘medewerker officemanagement’ kom je te werken in het ondersteuningsteam dat wordt gecoacht en ondersteund door een teammanager. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve werkzaamheden om de bedrijfsvoering zo goed mogelijk te ondersteunen voor alle collega’s binnen Team Sportservice West-Friesland en Zaanstreek-Waterland.   

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de 2.375,- en €3.357,- (schaal 7 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 25 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. Onze Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.   

Team Passie voor Sport en Bewegen

Het team in West-Friesland en Zaanstreek-Waterland bestaat uit 33 gedreven sportievelingen. Dit team maakt onderdeel uit van de organisatie Team Sportservice die actief is in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is in ieder team een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden.   

Voer voor je motivatie

Extra skills? Verborgen talenten? Laat het ons weten!   

We worden bijvoorbeeld extra blij van mensen met interesse en ervaring op het gebied van:  

  • Uitstekende kennis van MS Office  
  • Teksten schrijven 
  • Ervaring met AFAS

Transferperiode

Ben jij de versterking die wij zoeken? Laat je zaakwaarnemer dan uiterlijk 18 april 2022 jouw C.V. en motivatie (video, tekst, geluid, of anders) uploaden via de websiteWij hopen jou zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren.  

Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Jantine Kloppenburg 0628919624 of jkloppenburg@teamsportservice.nl.