HomeNieuwsVacature: Medewerker Communicatie & Promotie

Vacature: Medewerker Communicatie & Promotie

Solliciteer
Team Sportservice Zaanstreek-Waterland en West-Friesland is voor de periode van 1 september 2022 tot en met 31 mei 2023 op zoek naar een

Medewerker Communicatie & Promotie

16 uur per week

Scoren in het hetzelfde doel

Wil jij deel uitmaken van een winnend team dat iedereen maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Heb jij ook een passie voor bewegen, ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de sport en ben je gemiddeld 16 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder.

Ben jij ons transferdoelwit?

Wil jij graag jouw communicatie skills inzetten voor een maatschappelijk doel in de regio’s Zaanstreek-Waterland en West-Friesland? Ben jij een creatieve doener en schrijf je makkelijk wervende teksten? Werk jij altijd met het einddoel in gedachten en ben je niet bang om nieuwe dingen uit te proberen?

Ben jij in staat communicatieprojecten te managen en kun jij collega’s enthousiasmeren hier een bijdrage aan te leveren? Pak jij graag het initiatief en kan jij je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen of stakeholders? Onze transferperiode is geopend!

Jouw positie binnen het team

Als ‘Medewerker Communicatie & Promotie’ werk je veel direct samen met verschillende collega’s die onze activiteiten en projecten uitvoeren, onder andere in een werkgroep Communicatie. We werken in een platte en relatief kleine organisatie waardoor de lijntjes kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Ook is er geregeld contact met communicatiecollega’s vanuit de andere regio’s waar Team Sportservice actief is.

Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere social media, het ontwikkelen van communicatie uitingen, meebouwen aan en onderhouden van de website en bedenken en opzetten van toffe contentideeën. Het uiteindelijke doel is tweeledig: enerzijds willen we aan alle (potentiële) samenwerkingspartners en opdrachtgever laten zien wat voor fantastisch werk we doen. Anderzijds willen we zoveel mogelijk inactieve inwoners verleiden deel te nemen aan ons aanbod.

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de €2.423,- en €3.425,- (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. Hybride werken is eerder regel dan uitzondering. Onze Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.

Team Passie voor Sport en Bewegen

Ons team bestaat uit 30 gedreven sportievelingen. In totaal telt onze club momenteel 23 teams én we zijn groeiende. We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel.

Voer voor je motivatiebrief

Extra skills? Verborgen talenten? Laat het ons weten!

We worden bijvoorbeeld extra blij van mensen met interesse en ervaring op het gebied van:

  • Social media
  • Vormgeving
  • Productie van video’s
  • WordPress
  • Persberichten schrijven
  • Mailchimp

Transferperiode

De transferperiode is geopend tot en met 17 juli. En de gesprekken vinden 20 juli plaats op ons kantoor in Nibbixwoud.

Ben jij de versterking die wij zoeken? Laat je zaakwaarnemer dan jouw C.V. en motivatie (video, tekst, geluid, of anders) uploaden via de website. Wij hopen jou zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren.

Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Marieke Wever via 0229-287700. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer