HomeNieuwsVacature: Buurtsportcoach gemeente Waterland

Vacature: Buurtsportcoach gemeente Waterland

Solliciteer
Team Sportservice wil haar team in Zaanstreek-Waterland versterken met een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Buurtsportcoach gemeente Waterland

24-32 uur per week

Start: per direct/zo snel mogelijk

Scoren in het hetzelfde doel

Wil jij deel uitmaken van een winnend team dat iedereen maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Heb jij ook een passie voor sport, bewegen en een gezonde leefstijl? Lees dan snel verder.

Ben jij ons transferdoelwit?

Ben jij een echte verbinder? Stap jij makkelijk op mensen af en kun jij goed luisteren? Heb je ervaring met het uitvoeren en coördineren van sport- en beweegactiviteiten? Past werken in een team jou perfect, maar ben je ook zelfstandig? Ben je bij voorkeur woon achtend in de gemeente en ben je in het bezit van een auto? Onze transferperiode is geopend! Bonuspunten voor jou als je flexibel bent in je uren en een bestaand netwerk hebt in de gemeente Waterland.

Jouw positie binnen het team

Jij bent hét gezicht van Team Sportservice richting de gemeente Waterland en gaat aan de slag in het sociaal domein. Samen met verenigingen, scholen, inwoners en partners in de wijk geef je handen en voeten aan projecten en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, het sport & preventieakkoord en een gezonde levensstijl. Kansen, ontwikkelingen en trends worden door jou opgemerkt en omgezet in een lokaal plan. Je weet hoe je de juiste snaar kunt raken om mensen te motiveren en te stimuleren. Je draagt bij aan onze missie: werken aan een gezonde, vitale en sociale samenleving waarin sport en bewegen voor iedereen laagdrempelig is en een gezonde leefstijl de standaard.

Over Team Sportservice

Het team in West-Friesland & Zaanstreek-Waterland bestaat uit ca. 35 gedreven sportievelingen. Dit team maakt onderdeel uit van de organisatie Team Sportservice die actief is in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is in ieder team een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden.

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de € 2720,- en € 3.888,- (schaal 8 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.

Transferperiode

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Upload dan jouw cv en motivatie (tekst, video geluid of anders) via onze website. Wij hopen jou zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren!
Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Marieke Wever beantwoordt ze graag. Marieke is bereikbaar op 06-– 55 99 00 50.

Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure

Solliciteer