HomeNieuwsUitnodiging online webinar Sportakkoord Landsmeer – donderdag 26 november

Uitnodiging online webinar Sportakkoord Landsmeer – donderdag 26 november

Dit is een uitnodiging voor alle sport- en beweegliefhebbers in de gemeente Landsmeer. Wil jij graag weten wat de gemeente voor jou doet op het gebied van sport? Op donderdag 26 november om 19.15 uur is er een gratis webinar. Met onder andere een presentatie van René Wormhoudt en natuurlijk een uitleg over het Sportakkoord.

Het Sportakkoord

Sport & bewegen sterk en zichtbaar, dat is de centrale ambitie van het Sportakkoord Landsmeer. Een lokaal Sportakkoord biedt handvatten om het gemeentelijk sportbeleid vorm te geven. In een waardevolle samenwerking tussen betrokken partijen is het Sportakkoord opgesteld. Het document wordt door 14 partijen (sportverenigingen, organisaties en gemeente) officieel ondertekend door middel van een ludieke video. Wij zijn erg trots op het tot stand komen van het Sportakkoord, onze enthousiasme willen we graag overbrengen op de sportliefhebbers van Landsmeer. Daarom ben je van harte welkom bij deze gratis webinar.

René Wormhoudt over de motorische ontwikkeling van kinderen

Naast de ondertekening van het Sportakkoord vertelt René Wormhoudt (uit Landsmeer!) als spreker over de breed motorische ontwikkeling van kinderen en hoe dit gestimuleerd kan worden. René heeft samen met Prof. dr. Geert Savelsbergh het Athletic Skills Model ontwikkeld. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur.

En verder…

ontvang je meer informatie over het platform Noord-Holland actief. Het platform is een overzicht van alle sport- en activiteiten voor onder andere verenigingen uit de gemeente Landsmeer. Ontstaan vanuit de behoefte van (sport)aanbieders. Een concreet voorbeeld van de kracht van samenwerken.

Datum

Donderdag 26 november

Tijd

Inbellen vanaf: 19.15 uur
Start programma: 19.30 uur
Einde: rond 21.30 uur

Kosten

Geen

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Rachel Plaggenburg (Buurtsportcoach gemeente Landsmeer).