HomeNieuwsTeam Sportservice en het coronavirus

Team Sportservice en het coronavirus

Team Sportservice volgt de adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot het coronavirus. Dus zorg voor een goede hygiëne, was regelmatig je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Kijk op de site van het RIVM voor alle vragen en antwoorden. Op deze pagina houden we je op de hoogte van het al dan niet door laten gaan van onze activiteiten.

Activiteiten voor 60-plussers

Wij volgen vanuit Team Sportservice de richtlijnen op voor 60-plussers. Tot 31 maart annuleren wij alle activiteiten en bijeenkomsten voor deze groep.

Gymlessen

Vooralsnog gaan de gymlessen op basisscholen door. Van onze vakdocenten wordt gevraagd om de adviezen met betrekking tot hygiëne streng op te volgen.

Wij blijven de ontwikkelingen met grote aandacht volgen. Bij wijzigingen informeren wij je via Facebook en onze website.

Twijfel je of een activiteit doorgaat? Neem dan contact op met ons. Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur) kan dit via telefoonnummer: 0229 287 700 of westfriesland@teamsportservice.nl. Buiten kantooruren kun je contact opnemen met: Jantine Kloppenburg (Provinciaal Regiomanager NH Midden Noord-Holland) 0229 287 707.