HomeNieuwsSportservice Zaanstreek-Waterland wordt Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Sportservice Zaanstreek-Waterland wordt Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Sportservice Zaanstreek-Waterland gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening. Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen. Daarom lanceert Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, naast de nieuwe naam, ook een nieuwe website: www.teamsportservice.nl/Zaanstreek-Waterland.

Positieve effecten
De missie van Team Sportservice <jouw locatie> is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijhorend logo. Wat niet verandert, zijn de buurtsportcoaches van Team Sportservice die nog steeds actief zijn in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen.

Activiteiten voor iedereen
De buurtsportcoaches van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseren in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op de vernieuwde website vindt men eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd.

Sportadvies
Inwoners die willen gaan sporten of bewegen, maar geen idee hebben welke mogelijkheden er zijn, kunnen gerust eens contact opnemen met de buurtsportcoaches. Zij weten alles van het actuele sportaanbod in Waterland. Ook voor mensen die (sociaal) een drempel voelen, staat de buurtsportcoach klaar om samen die eerste stap te zetten.

Meer informatie
Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van onze projecten contact opnemen met Kelly Tiggelman: ktiggelman@sportservicezaanstreekwaterland.nl of 0299 650 560. Team Sportservice gemeente is onderdeel van de provinciale sportorganisatie Team Sportservice Noord-Holland.