HomeNieuwsOp zoek naar een nieuwe hobby? Probeer JouwSportenCultuurPas (JSCP)

Op zoek naar een nieuwe hobby? Probeer JouwSportenCultuurPas (JSCP)

Ben jij op zoek naar een nieuwe hobby of bezigheid? Dan is JouwSportenCultuurPas (JSCP) de uitgelezen kans om sport en/of cultuur te gaan proberen. Rachel Plaggenburg, Buurtsportcoach Team Sportservice: ‘Door hieraan mee te doen, hoef je niet meteen lid te worden van een vereniging en maak je op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met sport en/of cultuur. Dit is een goede manier om bijvoorbeeld kennis te maken met iets wat je wel kent, maar nog nooit hebt gedaan.’ 

Aanbod

Team Sportservice heeft alle sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Waterland gevraagd om een leuk en divers aanbod aan lessen samen te stellen. Het aanbod is beschikbaar voor volwassenen en oudere inwoners. 

Kosten

Je kunt uit veel activiteiten kiezen en mag zelf weten aan hoeveel je mee wilt doen. Verenigingen proberen om de activiteiten gratis aan te bieden, maar in sommige gevallen wordt er wel een vergoeding gevraagd. Meer over de kosten kun je vinden op www.noordhollandactief.nl  

Aanmelden

Doe jij ook mee? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl voor al het aanbod. Inschrijven kan vanaf 26 januari tot en met 22 februari, maar let op VOL = VOL. De activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. Als de activiteiten vanwege de richtlijnen niet door kunnen gaan, neemt de vereniging contact met je op om een alternatief te bieden. 

Meer info?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice, tel: 0229 28 77 00 of mail naar zaanstreekwaterland@teamsportservice.nl.