HomeNieuwsOnline Inspiratiesessie Sportakkoord Oostzaan

Online Inspiratiesessie Sportakkoord Oostzaan

“Het Sportakkoord Oostzaan heeft als doel om meer mensen in Oostzaan met meer plezier te laten sporten of bewegen en om de kracht van sport beter te benutten voor maatschappelijke doeleinden”. Wij nodigen u van harte uit om de online inspiratiesessie op 7 januari 2021 bij te wonen en samen met andere verenigingen en organisaties aan de slag te gaan met het Sportakkoord Oostzaan.

Aan de slag met het sportakkoord

Het Sportakkoord Oostzaan is dé kans voor u (de verenigingen, sportscholen, maatschappelijke partners in zorg, welzijn, onderwijs en de buurtsportcoach) om afspraken te maken over hoe u samen met elkaar uw ambities in sport en bewegen wilt waarmaken.
We bespreken welke ambities, kansen en samenwerkingsmogelijkheden u ziet. En welke wensen en knelpunten nog moeten worden opgelost om samen de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten!

Wat gaan we doen op 7 januari?

Gedurende de avond wordt u geïnformeerd over het Sportakkoord Oostzaan. In kleine groepen gaat u in gesprek met elkaar over de pijlers van het sportakkoord. Wij vragen u uw ideeën over en ervaringen met sport, bewegen en gezondheid in Oostzaan met elkaar te delen. De opbrengst van deze gesprekken zal leiden tot mooie projecten en samenwerkingen die vanuit het Sportakkoord voortkomen. Met als doel dat nog meer mensen in Oostzaan een leven lang met plezier sporten en bewegen.

Programma

Inbellen vanaf: 19.15 uur
Start programma: 19.30 uur
Einde rond 21.15 uur

Filmpje lokaal sportakkoord voor sportclubs
Filmpje Nationaal Sportakkoord ‘Sport Verenigt Nederland’
Meer over het sportakkoord en de deelakkoorden/pijlers

Wilt u met ons meedenken en -praten over bewegen en gezondheid in Oostzaan?
Meld u dan aan vóór 25 december!

Aanmelden webinar 7 januari: Inspiratiesessie Sportakkoord Oostzaan (1)

  • Waar wilt u over meepraten?

    Tijdens het webinar wordt de groep opgesplitst om 2 keer te praten over de verschillende deelakkoorden. Wij horen graag over welke deelakkoorden u wilt meepraten.