HomeNieuwsOldStars tennis een succes bij TC ’t Twiske

OldStars tennis een succes bij TC ’t Twiske

Bij TC ’t Twiske is op zaterdag 11 juni een start gemaakt met OldStars tennis, tennis voor de doelgroep 55+. En dat was een groot succes. Een grote groep enthousiaste deelnemers is onder leiding van trainer Franky Monteban sportief bezig geweest met racket en bal en heeft zo (opnieuw) kennis gemaakt met tennis.

Ouderenfonds

OldStars is een initiatief van het Ouderenfonds. Ouderen lekker laten bewegen met elkaar in een veilige en gezellige omgeving, waar ook nog eens leuke contacten kunnen ontstaan. TC ’t Twiske vond het direct een super mooi initiatief om aan mee te werken. Met een aantal actieve vrijwilligers is heel hard gewerkt om OldStars Tennis van de grond te krijgen in Oostzaan. Oud-leden zijn opgetrommeld en nieuwe leden zijn via posters en flyers aangetrokken. Met succes, want een grote groep enthousiaste deelnemers meldde zich op het sportveld.

De dag begon op het zonnige terras met een kop koffie of thee. Na een welkomwoord van de voorzitter ging de groep vol enthousiasme aan de slag. Wie geen eigen racket had, kon een racket lenen van de club. Aan alles was gedacht. Tijdens het napraten spatte het plezier ervan af. Een van de deelnemers zei: ‘Zo samen bewegen op een sportveld is dan toch weer iets heel anders dan een wandeling in het Twiske’.

Ook Old Stars?

Wil je meer informatie over OldStars of dit ook aanbieden bij jouw vereniging? Neem dan contact op met de buurtsportcoach van jouw gemeente.