HomeNieuwsOldStars tennis bij TC Twiske in Oostzaan

OldStars tennis bij TC Twiske in Oostzaan

Op zaterdag 11 juni kunnen ouderen bij TC Twiske uit Oostzaan gratis kennismaken met OldStars tennis. De clinic is voor oud-tennissers die blessuregevoelig zijn of minder hard lopen, maar ook voor geïnteresseerden met weinig of geen tenniservaring. Met OldStars tennis biedt het Ouderenfonds, in samenwerking met TC Twiske en Team Sportservice Zaanstreek-Waterland een aangepaste spelvorm aan voor tennis op latere leeftijd. 

Programma

De organisatie van de clinic op zaterdag 11 juni is in handen van een ervaren trainer van TC Twiske. De beweegvormen zijn aangepast op de 55-plusser en naast bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal. De clinic is op de banen van TC Twiske, Twiskeweg 99.  Deelname is gratis. Makkelijke kleding voldoet, sportschoenen zijn aan te bevelen. TC Twiske zorgt voor een tennisracket.

11:00   Inloop met koffie en thee
11:30   OldStars tennis training
12:30  Afsluiting en napraten met koffie en thee

OldStars voor alle ouderen

OldStars is er voor alle ouderen die zelf willen en kunnen bewegen in sport, bij de sportvereniging en in de maatschappij. Hierbij wordt sport ingezet als middel om ouderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen, samen te laten komen, mee te laten doen en betekenisvol te laten zijn binnen de vereniging of de wijk. Bij OldStars kunnen ouderen laagdrempelig bewegen, meedoen, ontmoeten en eigen regie behouden door actief te zijn als begeleider, trainer, spelbegeleider en/of vrijwilliger. Het Nationaal Ouderenfonds neemt hiermee, samen met partners Menzis en VWS, de volgende stap in de ontwikkeling van de ouderenvriendelijke sportomgeving.

Aanmelden

Aanmelden voor de kick-off op zaterdag 11 juni kan via Mini Drost via 06-50205450.