HomeNieuwsNieuwe dansactiviteit in Zaanstad: G-Dance bij JDA!

Nieuwe dansactiviteit in Zaanstad: G-Dance bij JDA!

Dansen is voor iedereen, dat vinden ze bij Juvat Dance Academy ook! Daarom gaan zij vanaf 2 februari 2018 G-danslessen aanbieden: elke vrijdag van 16.00 – 17.00 uur. G-Dance is een danssport specifiek afgestemd op dansers met een verstandelijke, lichamelijke, auditieve of visuele beperking.

 

Sporten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dat niet altijd zo. Maar voor hen kan sport en dans juist een belangrijke rol spelen. Dansen geeft zelfvertrouwen, maakt fit, vergroot zelfredzaamheid en zorgt voor sociale contacten en plezier!

De regiomedewerker aangepast sporten Kelly Tiggelman van Team Sportservice en Juvat Westendorp van Juvat Dance Academy kregen vaak de vraag of er al danslessen waren voor kinderen en volwassenen met een beperking in Zaanstad. Uit een onderzoek onder de doelgroep kwam dans zelfs als favoriet naar voren! Daarom hebben Team Sportservice en Juvat Dance Academy de handen ineengeslagen en G-Dance opgezet. De G-Dansles wordt gegeven door een dansdocente die ervaring heeft met de doelgroep.

De G-Dansles is elke vrijdag van 16.00 – 17.00 uur bij Juvat Dance Academy op de Aris Van Broekweg 1A in Zaandam. Check voor de kosten de website www.juvat.com. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Geef je dan op via info@juvat.com.