HomeNieuwsNieuw in gemeente Waterland: Jouw Sport en Cultuur Pas voor volwassenen en ouderen

Nieuw in gemeente Waterland: Jouw Sport en Cultuur Pas voor volwassenen en ouderen

Volwassenen en oudere inwoners in de gemeente Waterland kunnen in 2022 voordelig kennismaken met sport en/of cultuur. Alle sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente zijn van harte uitgenodigd om een aanbod samen te stellen en deze te plaatsen op het platform Noord-Holland Actief. Ben je (betrokken bij) een sport- en/of cultuuraanbieder? Meld je dan snel aan en laat inwoners op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met sport- en/of cultuur.    

Aanbod plaatsen

Het plaatsen van sportaanbod kan op het platform www.noordhollandactief.nl Team Sportservice ondersteunt bij de promotie van het aanbod. Wil je hier gebruik van maken? Meld dan het aanbod aan voor 10 januari 2022.   

Werkwijze

 1. Ga naar www.noordhollandactief.nl   
 2. Maak een account aan, door rechts boven op ‘registreren aanbieder’ te klikken. Volg alle stappen, zodat je daarna jullie aanbod op de website kunt plaatsen. Mocht je vorige keer al een account hebben gemaakt, dan is dit niet meer nodig. Log in dat geval direct in.  

Sportaanbod op de website plaatsen:

 1. Klik bovenaan in het venster op ‘toevoegen’.   
 2. Kies de gemeente waarin je het sportaanbod wilt verzorgen en selecteer Jouw Sport en Cultuur Pas bij Project.   
 3. Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod van belang zijn.   

  Let op:  Plan je les(sen) in tussen 28 februari en 1 juli 2022. 
    

  Richtlijnen aantal lessen en inschrijfgeld

  De richtlijn voor het aantal aan te bieden lessen is vier. Om zoveel mogelijk (potentiële) deelnemers te bereiken, adviseren wij om de lessen gratis aan te bieden. Is dit voor jouw vereniging niet mogelijk? Dan adviseren wij om het bedrag zo laag mogelijk te houden en niet hoger dan € 10 per les. Voor iedere transactie wordt € 0,50 administratiekoten berekend.   

  Meer aanbod

  Mocht je verschillende lessen willen aanbieden, zet deze dan apart op de website. Zet in de titel duidelijk het verschil neer, bijvoorbeeld: leeftijdsgroep of de dag. Je hoeft hiervoor niet elke keer opnieuw alles in te vullen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de kopieerfunctie.  

  Promotie door Team Sportservice

  Vanaf 24 januari promoot Team Sportservice het aanbod door middel van persberichten en social media. Alle aanbieders die zich hebben aangemeld voor 10 januari worden meegenomen in de promotie.   

  Meer info?

  Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice: zaanstreekwaterland@teamsportservice.nl