HomeNieuwsNieuw gezicht combinatiefunctionaris sport Waterland

Nieuw gezicht combinatiefunctionaris sport Waterland

Pearl Haakman volgt per 1 februari 2015 Anke Feenstra op als combinatiefunctionaris sport binnen gemeente Waterland. In samenwerking met lokale sportaanbieders en organisaties pakt zij de organisatie op van de jeugdsportactiviteiten: Sportspektakel, Sporthackers, Brede school en Slag om Waterland. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder de vlag van Sportservice Noord-Holland, regio Zaanstreek-Waterland.

Activiteiten en meer
Naast de coördinatie van genoemde projecten is Pearl straks eerste aanspreekpunt voor organisaties vanuit onderwijs, welzijn en sport met specifieke vragen over sportstimulering. Ook organisaties met ideeën voor nieuwe initiatieven kunnen bij haar terecht. Er is ruimte om eventuele nieuwe initiatieven op te zetten wanneer daar behoefte aan blijkt. Het kan dan gaan om sportstimuleringsactiviteiten, maar ook om advies of ondersteuning. Tenslotte zal Pearl een rol spelen in het onder de aandacht brengen van het binnen de gemeente reeds bestaande ondersteuningsaanbod voor sportverenigingen.

Ervaring
Pearl is ruim vijf jaar werkzaam als bewegingsconsulent voor Sportservice Schagen. Naast het verzorgen van lessen bewegingsonderwijs in de Kop van Noord-Holland, organiseert zij daar sportstimuleringsactiviteiten voor jeugd en jongeren. De ervaring die zij heeft opgedaan in die regio neemt zij mee naar gemeente Waterland.

Meer informatie over de combinatiefunctionaris

Contactgegevens Pearl Haakman
Buurtsportcoach gemeente Waterland
T 0229-28 77 00 (ma, do, vr)E-mail