HomeNieuwsNationale Buitenspeeldag 2021

Nationale Buitenspeeldag 2021

Houd jij er ook zo van om lekker buiten te spelen? Op woensdag 9 juni vanaf 14 uur organiseren Team Sportservice, De Bolder en KANS een leuke sportieve speurtocht door de wijken in Monnickendam. Ontdek allerlei leuke speelplekken en pleintjes bij jou in de buurt. We starten vanaf De Bolder. Doe jij ook gezellig mee? Loop samen met je vriendjes, vriendinnetjes van de basisschool en/of je ouders.

De Buitenspeeldag 2021!

De Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton & Nickelodeon. Het is dé middag waarop we vieren wat zo belangrijk is: spelen! Het belooft weer een te gekke editie te worden.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk, laat 1 persoon van jouw groepje zich aanmelden via de volgende link: klik hier om je aan te melden. We werken met tijdsblokken en er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol. Er zijn geen kosten aan verbonden. Denk je eraan om kleding aan te trekken waar je je goed in kan bewegen?

Meer info?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice of mail naar r.plaggenburg@teamsportservice.nl.