HomeNieuwsLokale aanbieders gezocht voor Fit- & Vitaaldag 60+ in de Zeevang 

Lokale aanbieders gezocht voor Fit- & Vitaaldag 60+ in de Zeevang 

Hallo lokale aanbieders en verenigingen! Op zaterdag 22 april van 10 tot 13 uur wordt in sporthal De Groote Molen in Oosthuizen de 2e editie van de Fit- & Vitaaldag georganiseerd voor 60-plussers. Dit is voor jullie de uitgelezen kans om jullie aanbod onder de aandacht te brengen bij de senioren doelgroep. Zijn jullie er ook bij? 

Alle 60-plussers uit de gemeente krijgen die dag de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Fit- & Vitaaldag en gratis deel te nemen aan verschillende fitheidstesten, korte proeflessen en lezingen. Dit programma willen wij graag samen vormgeven met lokale (zorg)aanbieders, verenigingen en clubs. 

Aanbieders krijgen die dag de mogelijkheid om een statafel te bemannen en zo contact te leggen met de doelgroep in de vorm van een beweegmarkt. Ook zoeken we aanbieders die het leuk vinden om een korte proefles, lezing of iets anders interactiefs aan te bieden tijdens deze dag. 

Meer informatie en aanmelden

Denk jij bijvoorbeeld met jouw fysiotherapiepraktijk, schaakvereniging of sportschool iets te kunnen betekenen voor de doelgroep. En wil je jouw aanbod onder de aandacht brengen? Meld je dan aan door te mailen naar Leonie Koorn van Team Sportservice via lkoorn@teamsportservice.nl of bellen naar 06-27922433.

Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het ons weten! We staan open voor een creatieve invulling van de dag.