HomeNieuwsLentefietstocht in Landsmeer

Lentefietstocht in Landsmeer

(Mede) door te fietsen blijven ouderen langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Ze fietsen dan ook graag – en willen dit het liefst blijven doen – maar zijn tegelijkertijd ook kwetsbaar in het verkeer. Gelukkig kan iemand, met wat simpele maatregelen en oplossingen, vaak nog jarenlang veilig én met plezier doortrappen.

Ook in Landsmeer pakken veel ouderen de fiets om een lekker rondje door het landschap of het Twiske te fietsen. Daarom organiseren wij in samenwerking met Samenmeer en The Cool Biking Company de ‘Lentefietstocht’.
Het is een tocht van 15 of 25 kilometer en start vanaf het Wapen van Landsmeer en brengt je vervolgens door de natuurrijke omgeving van gemeente Landsmeer. Deelnemers starten in kleine groepjes, op gepaste afstand. Zo krijgen deelnemers een gratis fietscheck, tips én handige oefeningen voor een soepele en veilige fietstocht. Onderweg is er een activiteit en wordt gezorgd voor wat lekkers en een verrassing. Klik HIER voorde flyer van de Lentefietstocht.

Wanneer en tijdstip

Vrijdag 7 mei en duurt van circa 10:00 tot 13:00.

Aanmelden (voor 30 april)

E: samenmeerlandsmeer@kpnmail.nl
T: 020 482 4190.

Kosten

€ 2,-.

Voor de deelnemers die heel enthousiast zijn organiseren we elke eerste woensdag van de maand een fietstocht door Landsmeer. Klik HIER voor meer informatie wanneer je hier graag aan wilt deelnemen.