HomeNieuwsJeugdSportPas Landsmeer

JeugdSportPas Landsmeer

Dit is de alweer de derde (Jeugd)Sportpas (JSP) ronde. Vanaf deze periode zijn er 2 periodes voor de zomervakantie met JSP lessen. Het eerste aanbod start na de voorjaarsvakantie en het tweede aanbod start na de meivakantie. De folder wordt nu per periode digitaal via de scholen verspreid. Er komt ook per periode een poster op de school te hangen met informatie. Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders uit de gemeente Landsmeer. 

Aanmelden en deelname
Ga naar evenementen & activiteiten en klik vervolgens op “JSP Feb-Nov”. U kunt 1 sport naar keuze kiezen en deze gelijk afrekenen. U kunt natuurlijk ook meerdere sporten proberen. Inschrijven is mogelijk tussen 18 januari en 14 februari. Deze kennismakingslessen worden gegeven tussen voorjaarsvakantie en de meivakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan.

Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Hier van wordt u op de hoogte gebracht.

Informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, Peter Bakker, tel. 0229-28 77 00.