HomeNieuwsInschrijving Jouw Sport Pas geopend voor sportaanbieder gemeente Landsmeer

Inschrijving Jouw Sport Pas geopend voor sportaanbieder gemeente Landsmeer

Na de voorjaarsvakantie start een nieuwe ronde van de Jouw Sport Pas (JSP). Met JSP kunnen inwoners van de gemeente Landsmeer voordelig kennismaken met een (nieuwe) sport. Zij hoeven niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. Sportaanbieders kunnen hun aanbod tot en met 9 januari aanmelden.  

Hoe doet jouw vereniging mee?

Het plaatsen van sportaanbod kan op het platform www.noordhollandactief.nl

Werkwijze

  1. Ga naar noordhollandactief.nl
  2. Maak een account aan, door rechts boven op ‘registreren aanbieder’ te klikken. Volg alle stappen, zodat je daarna jullie aanbod op de website kunt plaatsen. Mocht je vorige keer al een account hebben gemaakt, dan is dit niet meer nodig. Log in dat geval direct in. 

Sportaanbod op de website plaatsen:

  1. Klik bovenaan in het venster op ‘toevoegen’. 
  2. Kies de gemeente waarin je het sportaanbod wilt verzorgen en selecteer JouwSportPas bij Project.
  3. Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod van belang zijn.

Let op: Plan je les(sen) in tussen 28 februari en 1 juli 2022. 

Richtlijnen aantal lessen en inschrijfgeld

De richtlijn voor het aantal aan te bieden lessen is vier. De deelnemende verenigingen zijn vrij om het inschrijfgeld te bepalen. Om zoveel mogelijk (potentiële) deelnemers te bereiken, adviseren wij om de lessen gratis aan te bieden. Is dit voor jouw vereniging niet mogelijk? Dan adviseren wij om het bedrag zo laag mogelijk te houden. Voor iedere transactie wordt € 0,50 administratiekoten berekend. 

Meer aanbod

Mocht je verschillende lessen willen aanbieden, zet deze dan apart op de website. Zet in de titel duidelijk het verschil neer, bijvoorbeeld: leeftijdsgroep of de dag. Je hoeft hiervoor niet elke keer opnieuw alles in te vullen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de kopieerfunctie. 

Promotie door Team Sportservice

Vanaf 24 januari promoot Team Sportservice het aanbod door middel van flyers op basisscholen, persberichten en social media. Alle aanbieders die zich hebben aangemeld voor 10 januari worden meegenomen in de promotie.  

Meer info?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice:  zaanstreekwaterland@teamsportservice.nl.