HomeNieuwsGratis beweegtasjes voor 60-plussers uit de gemeente Waterland!

Gratis beweegtasjes voor 60-plussers uit de gemeente Waterland!

Beweegtasjes Waterland

Dit jaar kan de Fitheidstest & Beweegmarkt voor 60-plussers uit de gemeente Waterland helaas niet doorgaan, vanwege het coronavirus. Maar juist nu is uw fitheid belangrijker dan ooit! Fysiogroep Waterland, Zorg voor Waterland, RSWP (WonenPlus), SCC De Bolder en Team Sportservice zijn u niet vergeten. Wij hebben een alternatief: beweegtasjes voor thuis!

Elk beweegtasje is zorgvuldig samengesteld en bevat sportmateriaal en leskaarten om thuis toch in beweging te kunnen blijven. Zo blijft u fit en bent u goed voorbereid op de Fitheidstest & Beweegmarkt van 2021. De beweegtasjes zijn mede mogelijk gemaakt door: Vispaleis Klein-Volendam, Autobedrijf Boom, Fitstudio Waterland, Rabobank Waterland & omstreken, Doe Het Zelf Centrum De Jong B.V., Tai Chi Well, Fysiotherapie Ooster Ee en Diëtistenpraktijk Suus. Waarvoor dank!

Fysiogroep Waterland, Zorg voor Waterland, RSWP, SCC De Bolder en Team Sportservice gaan 300 beweegtasjes samenstellen. De tasjes worden in de tweede week van juni, op gepaste afstand, gratis thuisgebracht bij alle 60-plussers, die zich hiervoor hebben aangemeld.

Aanmelden

Bent u of kent u een 60-plusser uit de gemeente Waterland en wilt u thuis graag aan uw fitheid blijven werken? Meld u dan vóór 8 juni aan voor een beweegtasje door te mailen of te bellen naar Rosa Schouten: rschouten@teamsportservice.nl / 0229 28 77 04. Geef hierbij uw naam, geboortedatum en woonadres door. Wees er snel bij, want er zijn maar 300 tasjes te verdelen. Op = op!