HomeNieuwsGeslaagde voorjaarsvakantie activiteiten!

Geslaagde voorjaarsvakantie activiteiten!

Het Zwemspektakel en de Sportinstuif XL waren twee geslaagde dagen!
Tijdens het Zwemspektakel hebben 75 enthousiaste basisschoolleerlingen uit Waterland zich vermaakt in het Sportfondsenbad in Monnickendam. De kinderen konden lopen over het water in de waterballen en op de loop mat. Er zijn heel veel attributen van de bodem opgedoken en er kon uiteraard vrij worden gezwommen. Eén van de reacties na afloop was: “Het zwemspektakel was héél leuk, tot de volgende keer!”.

Bij de Sportinstuif XL waren er 70 fanatieke, Waterlandse kinderen actief in Sporthal ’t Spil. Ze hebben tegen elkaar gestreden op de stormbaan, bij voetbal en knotshockey. Ook werd er een leuke basketbal clinic gegeven door Basketbalvereniging The Monks uit Monnickendam. De activiteiten werden tijdens de Sportinstuif XL goed begeleid door leerlingen van het Bernard Nieuwentijt college. De stormbaan viel erg in de smaak bij de leerlingen, dit werd mede mogelijk gemaakt door springkussenhuren.info, waarvoor dank!

Jeugdfonds Sport & Cultuur
De opbrengst van de Sportinstuif XL kwam volledig ten goede aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zo hebben we door te bewegen samen € 210,- ingezameld voor het goede doel!
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Meer weten? Ga naar de website van het Jeugdfonds!

Vakantie activiteiten
Team Sportservice streeft er naar elke schoolvakantie activiteiten te organiseren voor de Waterlandse jeugd. Houd onze website en/of facebookpagina in de gaten voor de nieuwste activiteiten!