HomeNieuwsFortnite Spektakel een groot succes!

Fortnite Spektakel een groot succes!

Fortnite Spektakel een groot succes!

In de voorjaarsvakantie organiseerde Team Sportservice Zaanstreek-Waterland een geslaagd Fortnite Spektakel voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Hieraan deden ruim 80 kinderen mee. Naast het spectaculaire Fortnite konden de kinderen deelnemen aan hockey-, en basketbalclinics. Deze werden georganiseerd door de Waterlandse Hockeyvereniging en The Monks.

Fornite Spektakel

Sporthal ’T Spil in Monnickendam was omgetoverd tot een echte Fortnite-situatie. De kinderen waren allemaal zeer enthousiast en konden niet wachten om het Fortnitespel live te spelen. Van gymtoestellen waren bunkers gebouwd om te schuilen. De donkere zaal en harde muziek maakten het extra spannend. Fortnite in het echt spelen is natuurlijk veel leuker dan digitaal. Rennen, schreeuwen, rollen, alles was toegestaan om je tegenstander uit te schakelen. Een uur lang de tijd om zoveel mogelijk tegenstanders te pakken te krijgen. De zweetdruppels dropen van het hoofd af. Het enthousiasme was groot: “mogen we water drinken, vroegen enkele kinderen”, “het is super leuk, maar ook heet” werd er gezegd. Al met al hebben de kinderen zich goed vermaakt.

€ 5.000,- voor JeugdFonds Sport & Cultuur

De gemeente Purmerend, gemeente Waterland, Omroep PIM, het JeugdFonds Sport & Cultuur en de Rabobank Waterland en Omstreken waren allen aanwezig. Rabobank Waterland en Omstreken stelde voor het JeugdFonds Sport & Cultuur een cheque beschikbaar ter waarde van € 5000,-. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les.

Het Fortnite Spektakel en de clinics waren een groot succes. Namens Team Sportservice allemaal bedankt voor jullie komst!

Wil je ook een keer meedoen aan een sportspektakel? In alle vakanties organiseert Team Sportservice Zaanstreek-Waterland sportspektakels. Houd onze website en Facebookpagina (facebook.com/teamsportservicezaanstreekwaterland) goed in de gaten. Voor vragen en/of opmerkingen neem contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl.