HomeNieuwsFitheidstest 60+ Waterland

Fitheidstest 60+ Waterland

Het is belangrijk om gezond en fit te blijven. Dit kan door een gezonde leefstijl aan te nemen en te behouden. Team Sportservice, Fysiogroep Waterland, WonenPlus, Zorg voor Waterland en de gemeente Waterland willen u ondersteunen bij uw gezonde leefstijl en nodigen u daarom uit voor de Fitheidstest 60+!

U krijgt op 27 juli de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de Fitheidstest en een bezoek te brengen aan de Beweegmarkt.

Fitheidstest
De Fitheidstest meet een aantal fitheidsaspecten, waarna een beweegadvies volgt. U wordt getest op onder andere uw balans, kracht, uithoudingsvermogen, bloeddruk en bloedglucosespiegel. Ook kan uw BMI en vetpercentage gemeten worden. Na afloop heeft u een compleet beeld van uw eigen fitheid en kunt u met het beweegadvies op zak, de beweegmarkt bezoeken.

Beweegmarkt
Tijdens de Beweegmarkt kunt u deelnemen aan verschillende introductielessen van lokale sportverenigingen. Op de Beweegmarkt krijgt u een beeld van het sportaanbod bij u in de buurt en ontvangt u diverse kortingsacties. Daarnaast zijn onder andere de thuiszorgorganisaties, podoloog, ergotherapeut en diëtist aanwezig.

Waar en wanneer?
De Fitheidstest 60+ vindt plaats op zaterdag 27 juli van 10:00 – 15:00 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Bolder te Monnickendam (’t Spil 1, 1141 SB). Heeft u vervoer nodig naar de Bolder? Wij kunnen dit tegen een kleine vergoeding voor u regelen. Bij interesse kunt u voor 22 juli contact opnemen met Tamara Traupe of Caroline de Graaf van WonenPlus. Aanmelden kan dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur door te bellen naar 0299 65 0480 of te e-mailen naar wonenpluswaterland@rswp.nl.

Aanmelden
Meld u aan voor de gratis Fitheidstest 60+ om verzekerd te zijn van deelname. Aanmelden kan door contact op te nemen met Rosa Schouten van Team Sportservice: 0229 28 77 00 of rschouten@teamsportservice.nl. Binnenlopen op 27 juli is uiteraard ook mogelijk!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosa Schouten van Team Sportservice: 0229 28 77 00 of rschouten@teamsportservice.nl.

Wij hopen u op zaterdag 27 juli te zien bij de Fitheidstest 60+ in de Bolder!