HomeNieuwsExtra financiële steun voor verenigingen

Extra financiële steun voor verenigingen

Even geen mooie momenten bij de vereniging, maar voor vele verenigingen in onze gemeente helaas wel financiële uitdagingen. De impact van het coronavirus op het verenigingsleven is groot: verenigingen liggen stil en daardoor blijven inkomsten uit de kantine, evenementen of toernooien uit. Extra geld is hard nodig om de vaste lasten te betalen en voor te bereiden op volgend seizoen. Al bijna 50 jaar is de Grote Clubactie er om verenigingen te ondersteunen in de werving van financiën. Juist nu is dat zo noodzakelijk.

Al 3.000 deelnemers aan de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020 met de lotenverkoop voor verenigingen. Maar liefst 3.000 verenigingen hebben zich al ingeschreven voor komende actie. Nog niet eerder stond de teller zo hoog rond deze tijd van het jaar. Hoe de wereld er in september uitziet is nog onduidelijk, maar de Grote Clubactie 2020 staat. Door het aanbieden van verschillende verkoopmethodes, waaronder online lotenverkoop, is er altijd een geschikte manier om loten te verkopen en zo geld op te halen voor de club.

Groot, klein, sport of cultuur: iedereen kan meedoen met de Grote Clubactie. Jaarlijks halen verenigingen met de actie tussen de € 500,- en € 15.000,- op. Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen? Vraag hier de informatiefolder aan of kijk op clubactie.nl.