HomeNieuwsEven voorstellen: Rachel Plaggenburg, Buurtsportcoach Waterland en Landsmeer

Even voorstellen: Rachel Plaggenburg, Buurtsportcoach Waterland en Landsmeer

Mijn naam is Rachel Plaggenburg, 25 jaar jong en sinds 1 juli de nieuwe Buurtsportcoach voor de gemeentes Waterland en Landsmeer. Ik woon samen met mijn vriend in Purmerend en ik ben in 2019 afgestudeerd aan Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Sportkunde, leerroute Sport, Management en Ondernemen. Tijdens mijn studie heb ik ook de minor Video en TV afgerond waardoor ik kennis heb opgedaan in het maken van ‘professioneel’ beeldmateriaal.

De afgelopen zeven maanden heb ik gewerkt als Social Media Manager. Helaas kwam ik er achter dat het niet de baan is waar mijn passie ligt. Ik miste het enorm om in contact te zijn met mensen en mijn passie voor sport te delen met anderen. In januari ben ik namelijk ook gestopt met het geven van dans-, Jumping Fitness- en Bodyshape lessen. Al snel kwam de functie Buurtsportcoach op mijn pad en wist ik meteen dat dit de baan voor mij is!

Ik kijk er naar uit om mijn functie als Buurtsportcoach uit te voeren en sport-, bewegings- en gezonde levensstijlactiviteiten te gaan ontwikkelen en te realiseren! Met mijn positiviteit en enthousiasme hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de gemeentes Waterland en Landsmeer.

Heb je vragen of wil je in contact komen? Mail of bel gerust.

Mail: rplaggenburg@teamsportservice.nl
Telefoon: 0229 287 700