HomeNieuwsDoneer je sporthek: Help mee om pleegouders te werven!

Doneer je sporthek: Help mee om pleegouders te werven!

Op dit moment zijn er in Nederland ruim 23.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de 0 en 21 jaar. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig.

Met de campagne ‘Supergewone mensen gezocht’ vragen we aandacht voor het tekort aan pleegouders. Iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook jullie sporthek. We hebben twee mooie spandoeken gemaakt die we overal in Nederland, bij iedere sportvereniging, willen ophangen. Op die manier willen we mensen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleegouder te worden.

Sportverenigingen leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Dat vinden we fantastisch! Want ook onze pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom hopen we dat sportverenigingen ons willen helpen bij onze zoektocht naar nieuwe pleegouders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er voor alle kinderen een betrokken volwassene langs de lijn van het sportveld staat om hen aan te moedigen.

Mogen we een spandoek bij jullie ophangen?
De spandoeken zijn elk 220 cm bij 75 cm, geprint op zeildoek.

We hopen dat ook jouw sporthek wil meehelpen! Een spandoek bezorgen we je helemaal gratis. Wil je hem na korte of lange tijd weer inruilen? Dan zoeken wij een nieuw plekje voor hem uit. Mail de gegevens van jouw sportvereniging naar Evelien Priester en dan transformeren wij jouw sporthek in een goeie daad of ga naar de website!