HomeNieuwsDe (Jeugd)SportPas (JSP) inschrijving begint weer!

De (Jeugd)SportPas (JSP) inschrijving begint weer!

Dit is de alweer de tweede (Jeugd)Sportpas (JSP) ronde. Dit keer met 3 nieuwe sporten; atletiek, turnen en streetdance! Per gekozen sport wordt een bedrag van € 6,- gevraagd. Wil je meer dan 1 sport uitproberen? Dat kan ook natuurlijk, je mag zoveel sporten uitproberen als jij wilt! Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders uit de gemeente Landsmeer.

Nieuwe website
Team Sportservice heeft een nieuwe JSP website. Bij deze website hoeft u niet meer in te loggen met een gebruikersnaam. Ga naar onze website, klik op de JSP-button en vervolgens op “JSP Blok 2”. U kunt 1 sport naar keuze kiezen en deze gelijk afrekenen.

Aanmelden en deelname
Inschrijven is mogelijk tussen 11 september en 4 oktober. De kennismakingslessen worden gegeven tussen herfstvakantie en de kerstvakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan.

Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Hier van wordt u op de hoogte gebracht.

Informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Bakker van Team Sportservice West-Friesland, 0229 – 28 77 00.