HomeNieuwsClinics Aangepast Sporten in gemeente Edam-Volendam – Ben jij er ook bij? 

Clinics Aangepast Sporten in gemeente Edam-Volendam – Ben jij er ook bij? 

Vanaf woensdag 18 mei organiseert Team Sportservice in samenwerking met verenigingen uit gemeente Edam-Volendam verschillende aangepast sporten clinics. De clinics zijn bedoeld voor iedereen met een licht verstandelijke beperking vanaf 14 jaar. Vijf weken lang kan je op woensdagavond onder andere komen voetballen, gymnastieken en kickboksen onder begeleiding. 

Doel clinics

Buurtsportcoach Leonie Koorn: ‘Het doel van de clinics is om deze doelgroep (weer) in beweging te krijgen. Op deze manier kunnen ze kennismaken met het aanbod wat er voor hen is. En voor ons is het handig om te zien waar behoefte aan is. Dan kunnen wij na afloop van de clinics kijken wat er nog nodig is in de gemeente om deze doelgroep aan het bewegen te krijg én houden.’

Programma

Vanaf 18 mei wordt 5 weken lang iedere woensdagavond om 19.00 uur een clinic georganiseerd. Je bent dan ongeveer een uur aan het sporten. Op woensdag 18 mei kan je komen kickboksen, op woensdag 25 mei is er atletiek, 1 juni wordt er gejudood en op 15 juni is er gymnastiek. Deze clinics worden gegeven op de Sportcampus in Volendam. Woensdag 8 juni kan je komen voetballen bij RKAV in Volendam.

Leonie Koorn: ‘Tijdens de clinics staat plezier natuurlijk voorop. Na afloop is er ook een hapje en drankje geregeld. Wij kijken uit naar de komst van alle deelnemers!’

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over de clinics? Neem dan contact op met Leonie Koorn van Team Sportservice via lkoorn@teamsportservice.nl of 0229 – 28 77 00.