HomeNieuwsChallenge4Life Obstacle Run 2021

Challenge4Life Obstacle Run 2021

We gaan ervoor!
Op zaterdag 3 juli 2021 vindt de tweede editie van de Challenge4Life-Obstacle Run op het Hemmeland in Monnickendam plaats. Jong en oud kunnen op deze dag een sportieve uitdaging aangaan voor Huis aan het Water. Je kunt deelnemen als school, vereniging, familie, vrienden of gewoon als jezelf!

Na een groot succes in 2019, willen we er dit jaar weer een mooi en gezellig evenement van maken! De opbrengst van dit evenement wordt verdubbeld door het Nationaal Fonds tegen Kanker en komt ten goede aan het Huis aan het Water in Katwoude, een (na)zorgcentrum in Katwoude waar mensen uit de hele regio met de diagnose kanker en hun naasten worden ondersteund om de belasting van hun ziekte en behandeling te verlichten, hun eigen weerbaarheid en kracht te ontwikkelen en zo hun welzijn en kwaliteit van leven te verbeteren.

De Start en Finish zijn op het surfstrandje met een ontmoetingsplein waar lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Voor de deelnemende kinderen en jeugd is er een heerlijk gratis ijsje met dank aan sponsor ijspressie.

Het parcours is 2 kilometer lang en je mag zo vaak rondgaan als je wilt.
De deelnemers starten met een warming-up, verzorgd door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland.

Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd!

Aanmelden:

Klik hier om je in te schrijven