HomeNieuwsBurendag buurtwandeling

Burendag buurtwandeling

In week 39 heeft u alle reden om lekker naar buiten te gaan. Tijdens deze week vinden allerlei evenementen plaats zoals de Nationale Sportweek en Burendag. SCC de Bolder en Team Sportservice organiseren in het kader hiervan op vrijdag 25 september een gratis (rollende) wandeling door Monnickendam.

De wandeling door Monnickendam is gratis en voor iedereen toegankelijk. Loopt u ook gezellig mee? We verzamelen vrijdag 25 september om 10:00 uur bij de SCC de Bolder (’t Spil 1, 1141 SB, Monnickendam). Om 10:15 uur start de warming-up onder begeleiding van de Buurtsportcoach Rachel van Team Sportservice. Vervolgens wandelen we richting het Groene Hart. Daar aangekomen is het tijd voor een laagdrempelige beweegactiviteit, welke geleid wordt door de Buurtsportcoach Christopher van Team Sportservice. Gaandeweg de wandeling ondervinden we nog een aantal leuke activiteiten, waarbij gezelligheid voorop staat. Rond 12:15 uur verwachten we weer terug te zijn bij SCC de Bolder voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Iedereen is welkom. Zo wandelen en rollen bijvoorbeeld een aantal bewoners van Philadelphia
ook gezellig met ons mee. Team Sportservice en SCC de Bolder hopen u te verwelkomen op vrijdag 25 september om 10:00 uur voor deze gezellige en energieke wandeling!

Aanmelden

Meld je aan voor de wandeling door contact op te nemen met SCC de Bolder. Als je het leuk vindt om tijdens de wandeling een rolstoel te duwen, ben je ook van harte welkom! Je kunt in beide gevallen mailen naar info@debolder.com of bellen naar 0299 – 65 05 60.