HomeNieuwsBosspelen Ilpendam

Bosspelen Ilpendam

A5 Bosspelen
(klik op de bovenstaande link voor de flyer)

BOSSPELEN in het park van Ilpendam.

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseert in de voorjaarsvakantie de Bosspelen van Ilpendam. De jeugd uit de gemeente Waterland kan hier allemaal aan deelnemen. Op woensdag 24 februari wordt om 10:00 uur in samenwerking met Rugbyclub Waterland rugbyclincs gegeven en Levend Stratego gespeeld.

Levend Stratego

Wil jij ook wel even je energie kwijt in het bos!? Dat kan met Levend Stratego! Met jouw team probeer je de vlag te veroveren van de tegenstander, maar waar ligt die? En ben je slim genoeg om er te komen. Tijdens het spel moet je ook bommen onschadelijk maken, veel samenwerken en heel veel rennen!


Rugbyclinic

Naast Levend Stratego krijgen jullie allemaal een clinic rugby van Rugbyclub Waterland. Hier krijgen jullie een aantal specifieke rugbytips en leren jullie dat op een speelse maar leuke manier.

Al met al twee leuke activiteiten om aan deel te nemen. Alle kinderen uit groep 4 t/m 8 zijn uitgenodigd. We verzamelen om 10:00 uur bij de Bromet Film School (Adres: Noord 3A, Ilpendam). Om 12:00 uur zijn de activiteiten afgelopen. Het is verplicht om je in te schrijven en er kunnen maximaal 40 kinderen deelnemen. Deelname is gratis! Kom jij ook? Neem dan ook een vriendje of vriendinnetje mee. Vol is vol!

Meer informatie en aanmelden

1. Ga naar: www.noordholllandactief.nl
2. Klik op ‘aanbod’
3. Typ in ‘Waterland’
4. Klik bij het Bosspelen Ilpendam ‘toevoegen’
5. Klik op het ‘winkelmandje’ en volg de instructies.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: rplaggenburg@teamsportservice.nl.