HomeNieuwsBewegen op maat voor iedereen

Bewegen op maat voor iedereen

Sportservice Zaanstreek-Waterland en SPORTEN MET CEES organiseren samen fit en fun activiteiten voor volwassenen en senioren. De activiteiten vinden wekelijks plaats in Monnickendam en Broek in Waterland. Word fit bij sportief wandelen, werk aan uw conditie en kracht bij 55+fit of gaat u voor goede voorbereiding voor de wintersportvakantie? Het kan bij SPORTEN MET CEES! Kortom, genoeg mogelijkheden om lekker te bewegen.

Sportief wandelen
Wandelen is voor veel mensen een eenvoudige manier om te ontspannen en tegelijkertijd gesprekken te voeren. Laat je verfrissen door het mooie Waterland, stevig doorwandelen of een tandje lager.
Dinsdag 25 oktober start van 09.30 tot 10.30 het sportief wandelen vanaf De Draai 33 in Broek in Waterland. Vanaf donderdag 27 oktober van 09.30 tot 10.30 uur kunt u sportief wandelen vanaf het Mirror Paviljoen in Monnickendam. Aansluitend op deze activiteit is een wandelactiviteit, waarbij een iets lager tempo wordt gewandeld dan tijdens sportief wandelen. Deze activiteit start ook donderdag 27 oktober van 11.00 – 12.00 met als startpunt Swaensborch.
Fit, Fun & Run
Vanaf heden kunt u elke donderdagavond van 19.30 tot 20.30 deelnemen aan Fit, Fun & Run. Een leuke combinatie van hardlopen en krachtoefeningen. Sport je momenteel niet of heb je juist een droom om een specifiek running event te volbrengen? Kom trainen op de donderdagavond bij de ingang van voetbalvereniging SDOB in Broek in Waterland.
55-FIT
Vanaf donderdag 27 oktober van 15.30 uur tot 16.30 kunt u in de gymzaal van Broek in Waterland wekelijks meedoen aan het verbeteren van uw kracht en conditie op een verantwoorde en gezellige manier. De inspanningen zijn op maat gemaakt voor elk niveau, waarbij een goede warming-up, grondoefeningen, een spel en een cooling-down niet mogen ontbreken.
Ski-gym
Ski-gym wordt aangeboden als goede voorbereiding op de wintersport. Je traint juist de spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersportweek, zodat je straks soepel de berg afgaat en minder kans op blessures hebt. Vanaf woensdag 2 november van 20.45 – 21.45 kunt u terecht in gymzaal de Havenrakkers in Broek in Waterland.
Meer info
Gaat u de sportieve uitdaging aan en wilt u gebruik maken van een gratis proefles? Sportservice Zaanstreek-Waterland nodigt iedereen uit, die onder leiding van een deskundige trainer deze activiteiten wil beoefenen of om vrijblijvend langs te komen. Meer informatie is te vinden op www.sportenmetcees.nl, 06-54326944 of ceesvanolffen@hotmail.com