HomeNieuwsAanmelden JouwSportPas Landsmeer!

Aanmelden JouwSportPas Landsmeer!

Het duurt nog even, maar na de voorjaarsvakantie (week 8) start er een nieuw aanbod voor de JouwSportPas. Dit is een mooie en laagdrempelige kans om de bewoners uit en rond uw gemeente kennis te laten maken met uw sport. 

De voorbereiding is nu al, omdat de folders na de kerstvakantie worden uitgedeeld. 

Wat?
Om deel te nemen vragen wij u een cursus van vier kennismakingslessen te verzorgen tussen de voorjaars- en zomervakantie 2020. Zijn 4 kennismakingslessen te veel of te weinig voor uw organisatie dan is er in overleg mogelijkheid om minder lessen aan te bieden.

Voor wie?
Leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 en volwassenen uit heel de gemeente Landsmeer worden via basisschool geïnformeerd over het aanbod, dat uit meerdere sporten/activiteiten per periode kan bestaan. Een mooie kans voor uw vereniging om uw sport extra onder de aandacht te brengen bij alle leerlingen en ouders uit de gemeente. De cursus wordt voor kinderen na schooltijd aangeboden maar het aanbod voor de ouders kan ook tijdens schooltijd. Het is ook mogelijk dat u een les creëert voor zowel kinderen als ouders!

Team Sportservice zorgt voor de voorbereiding en de werving van de deelnemers. U als sportaanbieder zorgt voor de kennismakingscursus en locatie. U kunt voorkeursgroepen aangeven, die voorrang krijgen bij het indelen.

Vergoeding?
Voor een extra les (minimaal 8 kinderen) van 4 lessen ontvangt u een vergoeding van €125,-. Mogen de kinderen tijdens de reguliere lessen deelnemen dan krijgt u een vergoeding van €5,- per kind met een maximum van €75,-. Uitzonderingen in overleg.

Voor meer informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met Peter Bakker, 0229 28 77 00.