HomeNieuwsAangepast Sporten in een nieuw jasje

Aangepast Sporten in een nieuw jasje

De afgelopen maanden is door Sportservice Noord-Holland en SportSupport Kennemerland hard gewerkt aan een vernieuwde website en uitstraling. De website is bedoeld om mensen te informeren over het aangepast sporten in de regio. Ook bevat de website een sportzoeker waarop alle verenigingen met een aangepast sportaanbod te vinden zijn. Door de nieuwe opzet is het makkelijker geworden om een geschikte sport te vinden in Utrecht en Noord-Holland. En dat is natuurlijk erg belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid van deze doelgroep. De vernieuwde website met alle verenigingen met een aangepast sportaanbod is vanaf nu te bekijken.

De website
Aangepast sporten is bedoeld voor mensen met een beperking, die niet met een reguliere vereniging mee kunnen komen. Op de oude website stond ook al veel informatie over het aangepast sporten, inclusief alle verenigingen met een sportaanbod voor mensen met een beperking in een groot deel van Noord-Holland en Utrecht. In de vernieuwde versie wordt nu ook Haarlem en omgeving meegenomen en daarnaast is de opmaak een stuk duidelijker geworden. Daardoor is het voor meer mensen mogelijk om de juiste informatie te vinden. Met een nieuw logo, die bovenaan de website prijkt, wordt eenheid en duidelijkheid gecreëerd voor het aangepast sporten in alle regio’s. Door financiering van de provincie Noord-Holland zijn deze veranderingen mogelijk gemaakt.
Contact
Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de regiomedewerker aangepast sporten, Evelien Wijdeveld. Kijk voor meer informatie op de website. Het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten regio Zaanstreek-Waterland wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de gemeenten: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zaanstad.