HomeNieuwsFinalisten Rising Stars repeteren voor spetterende show

Finalisten Rising Stars repeteren voor spetterende show

Eind oktober staat de finale van Rising Stars in Opmeer gepland. Minh Zone is samen met de finalisten al wekenlang druk aan het repeteren voor een spetterende show. De show gaat plaatsvinden tijdens de opening van de multifunctionele accommodatie (MFA) op de Weijver.

Thema finale ‘Musical’Alle dertien finalisten zijn al een paar weken aan het trainen voor de finale van Rising Stars. Ze zijn allemaal razend enthousiast en hebben onwijs veel zin in het optreden. Voor de finale is ‘Musical’ als thema gekozen. Aan de choreografie en het openingsnummer wordt al hard gewerkt. Daarnaast krijgt elke finalist ook een solo optreden, dit zal een nummer uit een musical zijn.

Om er achter te komen hoe alles werkt in de musicalbranche en om inspiratie op te doen heeft Minh Zone alle finalisten meegenomen naar de musical “Zorro”. Het resultaat van alle opgedane ervaringen en het vele repeteren zal tijdens de finale op 29 oktober geshowd worden.

Meer informatieRising stars is de afsluitende activiteit van het BOS-project Scoren door Samenspel van de gemeente Opmeer. Kijk voor meer informatie over Rising Stars op de website of neem contact op met Sportservice West-Friesland, Zola Stoop, tel 0229-28 77 03.