HomeNieuwsOntdek de kracht van samenwerking bij het 4e sportcafé West-Friesland

Ontdek de kracht van samenwerking bij het 4e sportcafé West-Friesland

Ben jij klaar om de krachten te bundelen voor een bloeiende sportgemeenschap? Zet dan donderdag 18 april met dikke letters in je agenda, want het 4e sportcafé West-Friesland staat voor de deur! We zijn dit keer te gast bij HCSV Zwaluwen ’30 in Grote Waal, Hoorn. Hier ontdek je hoe de samenwerking tussen Budo Sport Hoorn en HCSV Zwaluwen ’30 sprankelende levendigheid op het sportcomplex Middelweg creëert. Het bewijst dat samenwerking de sleutel is tot een bruisende sportomgeving.

Inspiratie, netwerken en kansen

Laat je inspireren tijdens de lokale tafels, inspiratiesessies en ontmoet andere sportaanbieders, buurtsportcoaches, wethouders, sportbonden en kartrekkers van de sportakkoorden tijdens de netwerkborrel. Kies bijvoorbeeld uit thema’s als:

  • Bouwen aan een sociaal veilig sportklimaat;
  • Slimme ledenwerving in samenwerking met scholen;
  • Vrijwilligerswerk: afkopen of aanmoedigen?;
  • Besturen als een Judo-Meester! Meeveren of tegengas geven?

Win een upgrade voor jouw website

Heeft jouw club een website die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Meld je dan aan en maak kans op een website-upgrade! Een moderne, aansprekende website is cruciaal voor ledenwerving. Grijp deze kans en laat jouw club stralen online!

Praktische info

Wat: Sportcafé West-Friesland
Waar: Berkhouterweg 23, Hoorn (Sportpark Middelweg, HCSV Zwaluwen ’30)
Wanneer: Donderdag 18 april, 19.00 uur inloop, 19.30 uur aanvang programma
Voor wie: Alle bestuurders en trainers van sportclubs in West-Friesland
Aanmelden: Aanmelden kan HIER.
Meer informatie: Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jordi Meester via jmeester@teamsportservice.nl

Het sportcafé is een initiatief van Team Sportservice West-Friesland, Verenigingsadvies gemeente Hoorn, Vrijwilligerspunt West-Friesland en Rabo ClubSupport.