Team Sportservice West-Friesland

Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Drechterland, Enkhuizen, Opmeer, Medemblik en Stede Broec. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio West-Friesland. Zo kun je bij ons o.a. terecht voor verenigingsadvies, JeugdSportPas, bewegingsonderwijs, bewegingsgericht zorgen en fitness voor senioren. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Agenda

Clinic GoalCHA

In samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond organiseert Team Sportservice een clinic GOALCHA voor groeps- en vakleerkrachten uit West-Friesland. Daarnaast zijn ook handbalverenigingen van harte welkom! André van Kemenade, handbalfanaat en promotor vanuit het NHV, neemt u mee in deze actieve, praktische clinic.

Westfriese Bestuurdersontmoeting

Om je te kunnen ontwikkelen als vereniging en als bestuur is het van belang dat je… lees meer »

Nieuws

Mogen we je blijven mailen?

Benieuwd naar ons Privacy Statement? Je vindt deze op onze website.

Kennismaking dag aangepast watersporten

Op 30 juni organiseren WSV Hoorn, Kanovereniging Flevo en Supspirit een kennismaking dag voor (toekomstige) watersporters… lees meer »

Westfriese Bestuurdersontmoeting

Om je te kunnen ontwikkelen als vereniging en als bestuur is het van belang dat je… lees meer »

Zwemspektakel Enkhuizen

Op woensdagmiddag 9 mei van 13:30 uur tot 15:30 uur organiseert Team Sportservice West-Friesland in samenwerking… lees meer »

Pearl Haakman

Ook Westfriese sportverenigingen moeten wennen aan nieuwe alcoholregels

Team Sportservice West-Friesland ging vorig voorjaar ‘de boer op’ naar de sportverenigingen in de regio. De… lees meer »

Bekijk alles