Team Sportservice West-Friesland

Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Drechterland, Enkhuizen, Opmeer, Medemblik en Stede Broec. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio West-Friesland. Onze missie: door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Agenda

Donderdag 5 maart: ‘Het Sportcongres van West-Friesland’

Donderdag 5 maart: ‘Het Sportcongres van West-Friesland’. De voorbereidingen voor het Sportcongres van West-Friesland zijn in… lees meer »

Mudmasters Haarlemmermeer

Doe mee aan de obstacle run van Mud Masters op zondag 7 juni 2020. De obstacle… lees meer »

Bekijk alles

Voor jou

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Alle kinderen in Noord-Holland moeten kunnen meedoen, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders de sport- of cultuuractiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet... lees meer »

Verenigingsondersteuning op maat

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Een rol die jij... lees meer »

Move Mates

Pauzes worden weer leuk voor ieder kind! Move Mates stimuleert kinderen om in beweging te komen en doet dit door leerlingen uit groep 7 op te... lees meer »

Gympedia

... lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Beweegmarkt Enkhuizen

Fitheidstest 65+ en beweegmarkt Enkhuizen zeer geslaagd!

Team Sportservice, Welwonen, Fysio-Manueeltherapie Molenweg en de gemeente Enkhuizen organiseerden in het Huis van de Buurt… lees meer »

Kom meedenken over het sportakkoord!

In april 2020 wil de gemeente Medemblik een lokaal sportakkoord opgesteld hebben. Een set afspraken over… lees meer »

Kortingskaart voor Medemblikse vrijwilligers

De afgelopen jaren heeft de gemeente Medemblik voor vrijwilligers de ‘Hoornse’ Regiokracht kortingskaart beschikbaar gesteld. Dit… lees meer »

Expeditie Wervershoof en Nibbixwoud zeer geslaagd!

145 enthousiaste en gemotiveerde kinderen hebben zichzelf afgelopen dinsdag in het zweet gewerkt om de beste… lees meer »

Graag informeren wij u ook dit jaar weer over de verkiezing Buurtsportcoach van het jaar.

Kent u een buurtsportcoach die onderscheidend is in zijn of haar werk en die inspirerend is… lees meer »

Bekijk alles