Team Sportservice West-Friesland

Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Drechterland, Enkhuizen, Opmeer, Medemblik en Stede Broec. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio West-Friesland. Zo kun je bij ons o.a. terecht voor verenigingsadvies, JeugdSportPas, bewegingsonderwijs, bewegingsgericht zorgen en fitness voor senioren. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Agenda

Studiedag BSM en LO2

Het Atlas College organiseert op 26 september in samenwerking met de KVLO een landelijke studiedag gericht… lees meer »

Nieuws

Tijd voor actie na de Westfriese Bestuurdersontmoeting!

Onlangs heeft de Westfriese Bestuurdersontmoeting plaatsgevonden. De ontmoeting werd georganiseerd door Team Sportservice West-Friesland in samenwerking… lees meer »

De Nationale Diabetes Challenge update

In samenwerking met Team Sportservice West-Friesland neemt de huisartsenpraktijk “de Rode Meeuw” dit jaar deel aan… lees meer »

Maak kennis met rolstoelhandbal!

Na een succesvolle eerste editie wordt dit jaar op 1 juli weer het rolstoelhandbal kennismakingstoernooi georganiseerd…. lees meer »

Nationale Sportweek

Veel sportverenigingen starten hun nieuwe seizoen in de maand september. Dit valt nagenoeg samen met de… lees meer »

Tafeltennis Instuif

De tafeltennisvereniging Stede Broec organiseert in samenwerking met MJ Tafeltennis en Team Sportservice West-Friesland een tafeltennis… lees meer »

Bekijk alles