Team Sportservice West-Friesland

Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Drechterland, Enkhuizen, Opmeer, Medemblik en Stede Broec. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio West-Friesland. Zo kun je bij ons o.a. terecht voor verenigingsadvies, JeugdSportPas, bewegingsonderwijs, bewegingsgericht zorgen en fitness voor senioren. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Agenda

Cognitieve Fitness

Voor iedereen uit de gemeente Medemblik die lichaam en denkvermogen wil prikkelen is er de cursus… lees meer »

Wandelen om te behandelen

In samenwerking met Team Sportservice en Sportief Wandelen neemt de Zorgring Enkhuizen dit jaar deel aan… lees meer »

Zwemspektakel Enkhuizen

Op woensdagmiddag 9 mei van 13:30 uur tot 15:30 uur organiseert Team Sportservice West-Friesland in samenwerking… lees meer »

Clinic GoalCHA

In samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond organiseert Team Sportservice een clinic GOALCHA voor groeps- en vakleerkrachten uit West-Friesland. Daarnaast zijn ook handbalverenigingen van harte welkom! André van Kemenade, handbalfanaat en promotor vanuit het NHV, neemt u mee in deze actieve, praktische clinic.

Nieuws

Zwemspektakel Enkhuizen

Op woensdagmiddag 9 mei van 13:30 uur tot 15:30 uur organiseert Team Sportservice West-Friesland in samenwerking… lees meer »

Pearl Haakman

Ook Westfriese sportverenigingen moeten wennen aan nieuwe alcoholregels

Team Sportservice West-Friesland ging vorig voorjaar ‘de boer op’ naar de sportverenigingen in de regio. De… lees meer »

Drempels weg bij uw club voor meer leden!

Op woensdagavond 18 april organiseert Team Sportservice West-Friesland een themabijeenkomst over wat sportclubs voor mensen met… lees meer »

Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het jaar!

Zet jouw vereniging in de schijnwerpers! Laat zien hoe gaaf jouw vereniging is. Doe mee aan de… lees meer »

Alle basisscholen in Medemblik blij met beweeghoek en schoolpleinkaarten map

Team Sportservice West-Friesland heeft in januari en februari alle basisscholen in de gemeente een beweeghoek en… lees meer »

Bekijk alles