HomeVoor jouAangepast sporten

Aangepast sporten

Bewegen is goed voor iedereen! Het sportaanbod is groot. Ook voor sporters met een beperking. Op deze pagina lees je meer.

Uniek sporten

Voor een overzicht van het aangepast sportaanbod in deze regio verwijzen wij graag door naar de website Uniek Sporten. Uniek Sporten is hét landelijke platform voor het aangepast sporten. Team Sportservice West-Friesland zorgt voor een up to date aanbod in onze regio

Heb je als vereniging ondersteuning nodig?

Team Sportservice West-Friesland begeleidt en ondersteunt beweegaanbieders zoals sportverenigingen wanneer ze aangepast beweegaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en initiatieven op gebied van aangepast sporten? Via deze link kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.
  • Via de facebookpagina van het aangepast sporten kun je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Andere vragen?

Onze regiomedewerker aangepast sporten informeert je graag. Neem daarvoor contact op met Nicolette Bijlsma via nbijlsma@teamsportservice.nl.