Team Sportservice Heemstede Zandvoort

Team Sportservice Heemstede-Zandvoort is het lokale sportloket voor gemeenten Heemstede en Zandvoort en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Heemstede en Zandvoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Goede voorbeelden sessie ‘Sportief verbinden’

Op dinsdag 28 mei organiseren de gemeente Zandvoort en Team Sportservice de goede voorbeelden sessie ‘sportief… lees meer »

Zesde Zandvoortse Sportcafé

Andy Houtkamp gastpresentator De bekende radioverslaggever Andy Houtkamp van het NOS programma Langs De Lijn presenteert… lees meer »

Thema avond Crowdfunding

Crowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Met crowdfunding haalt u geld binnen voor uw club… lees meer »

Bekijk alles

Voor jou

Sporty Mondays 6-12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op maandagmiddag mee... lees meer »

Sporty Mondays 12-18 jaar

Ben jij 12 jaar of ouder en vind jij sporten leuk en wil jij kennismaken met verschillende soorten sport? Kom dan meedoen doen tijdens... lees meer »

Sporty Thursdays 6-12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op donderdagmiddag mee... lees meer »

Rollatorwandelen

Iedere maandag start de les rollatorwandelen in Zandvoort. In deze les wandelen de deelnemers onder begeleiding 30 minuten in de omgeving van start- en... lees meer »

Walking Football

Voetbal staat bekend als contactsport. Een sport waarbij je continu in beweging bent, vaak rennend over het veld. Er is echter ook een variant... lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

‘Sportief verbinden’ maakt match tussen sportverenigingen en andere beleidsterreinen

Op dinsdag 28 mei organiseren de gemeente Zandvoort en Team Sportservice de goede voorbeelden sessie ‘sportief… lees meer »

Samen rollatorwandelen in Zandvoort

Vanaf maandag 6 mei 2019 (her)start de les rollatorwandelen in Zandvoort. In deze les wandelen de… lees meer »

Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw sportclub is?  Pak dan het podium en doe mee aan… lees meer »

Provinciale lijsttrekkers in debat over kansen sport en cultuur(educatie)

Op 20 maart worden de nieuwe leden van de Provinciale Staten gekozen. Ruim een week voor… lees meer »

The Lions start met Walking Basketball in Zandvoort

Basketballvereniging The Lions – bijna 54 lentes jong – start met Walking Basketball voor al haar… lees meer »

Bekijk alles