Team Sportservice Heemstede Zandvoort

Team Sportservice Heemstede-Zandvoort is het lokale sportloket voor gemeenten Heemstede en Zandvoort en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

JeugdSportPas

Schrijf je ook dit schooljaar weer in voor de JeugdSportPas via onderstaande button!

JeugdSportPas

Agenda

10.000 stappen Heemstede 2017 Kalender

Deze wandeling is een initiatief van Sportservice Heemstede-Zandvoort. De naam ‘10.000 stappen’ is niet zomaar een… lees meer »

10.000 stappen Zandvoort 2017 Kalender

Deze wandeling is een initiatief van Sportservice Heemstede-Zandvoort. De naam ‘10.000 stappen’ is niet zomaar een… lees meer »

Nieuws

Jeugd- en OuderSportPas trapt af met hockey, ballet en midgetgolf

Ook in het nieuwe schooljaar zal Sportservice Heemstede-Zandvoort samen met de scholen en sportverenigingen de Jeugd-… lees meer »

Verenigingen doen mee aan Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek 2017 van het NOC*NSF is van 9-17 september. De sportweek heeft als doel… lees meer »

Zandvoortse sportverenigingen weer welkom bij JeugdSportPas!

Ook in het nieuwe schooljaar zal Team Sportservice Heemstede-Zandvoort samen met de scholen en sportverenigingen de… lees meer »

Noord-Hollandse subsidie voor ontwikkeling van topsportaccommodaties

Om topsport en talentontwikkeling in Noord-Holland te stimuleren, stelt de provincie een nieuwe uitvoeringsregeling voor topsportaccommodaties… lees meer »

Sportimpuls voor het beter benutten van het Sportkapitaal

Met dertien toegekende Sportimpuls-projecten zet Sportservice samen met lokale partners in op het in het beweging… lees meer »

Bekijk alles