HomeBeweeginzicht 65+

Beweeginzicht 65+

Een groot deel van de zelfstandig wonende ouderen wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Heel begrijpelijk, maar dan is langer vitaal blijven van groot belang. Team Sportservice Heemstede helpt daarbij met ‘Beweeginzicht’. De deelnemers krijgen direct inzicht in hun eigen vitaliteit en een beweegadvies op maat.

Beweeginzicht 65+

Met Beweeginzicht gaat u een aantal oefeningen doen die inzicht geven in uw vitaliteit en in uw balans. Zoals zitten/staan, voorwerpen oppakken, lopen met boodschappentassen, traplopen, reactievermogen en uithoudingsvermogen. Dit jaar zijn daar ook de valrisicotest en de balanstest op de Smartfloor aan toegevoegd.

Wilt u inzicht krijgen in uw beweeggedrag? Meld u aan. Beweeginzicht meet in ruim een uur de status van uw mobiliteit, uw flexibiliteit en is met name bedoeld voor de kwetsbare en/of inactieve 65+ers.

Team Sportservice geeft u na de uitvoering van de oefeningen een inzicht in uw beweegvaardigheden. U krijgt een helder advies hoe u dit kunt verbeteren of behouden. De gehele test duurt iets meer dan een uur. De test is met name bedoeld voor de kwetsbare en/of inactieve 65+ers en heeft als doel om u op weg te helpen met (meer) bewegen om zo de zelfstandigheid te bevorderen.

Aanmelden Beweeginzicht 65+

 

Locatie

de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

Na Beweeginzicht start er een kennismakingsaanbod van 8 weken voor diegenen die (meer) willen bewegen maar nog niet precies weten wat. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich daar voor opgeven op 17 of 18 april.

Er zijn verschillende tijdsblokken tussen 9.00 – 12.30 uur. U kunt zich tot en met 14 april aanmelden. Heeft u vragen, geen beschikking tot e-mail, of problemen bij het inschrijven neem dan contact op met Duco Boukes; dboukes@teamsportservice.nl, 088-2037380. 

Deel het met uw partner, broer of buurvrouw en laat hen zich ook inschrijven! Ook mensen met een chronische aandoening kunnen meedoen met Beweeginzicht.

Er zitten geen kosten verbonden aan deelname aan Beweeginzicht.