HomeBeweeginzicht 65+

Beweeginzicht 65+

Een groot deel van de zelfstandig wonende ouderen wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Heel begrijpelijk, maar dan is langer vitaal blijven van groot belang. Team Sportservice Heemstede helpt daarbij met ‘Beweeginzicht’. De deelnemers krijgen direct inzicht in hun eigen vitaliteit en een beweegadvies op maat.

Beweeginzicht +

Beweeginzicht is een test gericht op algemene dagelijkse verrichtingen, zoals tillen met boodschappen, traplopen, voorwerpen pakken, zitten en staan. Allemaal bewegingen die erg belangrijk zijn in het behouden van zelfstandigheid. De activiteit is ingericht voor de inactieve ouderen. Het doel is om hen op weg te helpen met sporten en bewegen, om zo hun zelfstandigheid te bevorderen. Team Sportservice biedt na de uitvoering van de oefeningen een individueel inzicht in de vaardigheden en er worden heldere adviezen gegeven om dit te kunnen verbeteren of behouden.

Team Sportservice Heemstede en de gemeente nodigt inwoners van 65+ uit voor Beweeginzicht op 8 december in de Luifel.

Wilt u inzicht krijgen in uw beweeggedrag? Meld u aan. Beweeginzicht meet binnen een uur de status van uw mobiliteit, uw flexibiliteit en is met name bedoeld voor de kwetsbare en/of inactieve 65+ers.

Aanmelden

Als u zich heeft opgegeven, ontvangt u per e-mail een bevestiging. Heeft u geen beschikking tot e-mail, neem dan contact op met Lisette van Dee 023-2055500. De kosten voor deelname zijn € 2,50.

Locatie

de Luifel
Herenweg 96
2101 MP Heemstede

Er zijn verschillende tijdsblokken tussen 9.00 – 12.30 uur. U kunt zich tot en met 5 december aanmelden. Mocht u wel interesse hebben maar op deze dag niet kunnen, neem dan contact op met Lisette van Dee.

Deel het met uw partner, broer of buurvrouw en laat hen zich ook inschrijven! Ook mensen met een chronische aandoening kunnen meedoen met Beweeginzicht.

Hier een overzicht van het totale beweegaanbod 65+. Mocht u onverhoopt toch iets missen neem dan contact op met Lisette van Dee, 023 – 2055509.