HomeBuurtsportcoaches Wandelen Hilversum

Buurtsportcoaches Wandelen Hilversum

Maak kennis met…

Onze buursportcoaches Wandelen. Klik op de foto en lees meer over Miranda, Ellen en Aranka.

Miranda Vernooij

Ellen Steusel

Aranka Windmeijer

 

 

 

 

 

 

 

Wat doen ze | Wie zijn ze

“Heel Hilversum Wandelt.” De buurtsportcoaches Wandelen zetten zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum aan het wandelen krijgen. Wandelen is iets voor bijna iedereen, wandelen is toegankelijk en heeft veel gezondheidsvoordelen. Elke dag een half uurtje matig tot intensief bewegen in de buitenlucht is goed voor het lijf en hoofd.

In Hilversum is al een breed aanbod van wandelactiviteiten dat door verschillende organisaties in sport, zorg en welzijn wordt aangeboden. De buurtsportcoaches wandelen zetten zich in om dit aanbod in kaart te brengen in de Wandelkalender Hilversum en om samen met professionals het wandelaanbod laagdrempelig te vergroten. De wandelingen worden georganiseerd of ongeorganiseerd aangeboden, individueel en in groepsverband.

In Hilversum wordt jaarlijks een Wandelchallenge georganiseerd als lokaal evenement van de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. De Wandelchallenge Hilversum is een bewezen effectieve en vooral laagdrempelige manier om een gezondere en actievere leefstijl te bereiken door 26 weken achtereen minimaal eenmaal per week te wandelen. Klik hier voor meer informatie over de Wandelchallenge Hilversum.

Bij de buurtsportcoaches wandelen kun je terecht als je graag wilt gaan wandelen en daar een steuntje in de rug bij nodig hebt. Samen kijken we waar, wanneer en met wie je wilt wandelen.

Neem een kijkje op de Facebook-pagina van de buurtsportcoaches Wandelen en blijf op de hoogte van al het wandelaanbod.

Kom in contact!

Miranda Vernooij
E-mail: mvernooij@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 45 75 05 09

Ellen Steusel
E-mail: esteusel@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 16 30 63 56

Aranka Windmeijer
E-mail: awindmeijer@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 17 25 72 93

Meer informatie over buurtsportcoaches?

Neem dan contact op met onze coördinator buurtsportcoaches Yvonne van Langen
E-mail: yvanlangen@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 31 02 21 80