Team Sportservice ’t Gooi

Team Sportservice ‘t Gooi is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Wijdemeren en Hilversum. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio ‘t Gooi. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Kijk eens bij ‘voor jou’ voor de activiteiten bij jou in de buurt waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sport en bewegen kunnen ervaren!

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Nieuws

moestuin project toppie

Kinderopvang Toppie start met moestuinieren

Alle vestigingen van kinderopvang Toppie in Hilversum zijn onlangs gestart met moestuinieren. Elke dag zijn de… lees meer »

doortrappen wijdemeren

Doortrappen: Deel uw fietsverhaal met ons

Provincie Noord-Holland heeft het project Doortrappen voor gemeente Wijdemeren goedgekeurd. Met het project Doortrappen wordt beoogd… lees meer »

Balletje slaan

Tennistop laat mensen bewegen met ‘Balletje Slaan?’

Net als de meeste profsporters zitten ook de professionele tennissers op dit moment werkloos thuis. Nederlands… lees meer »

Kantine scan

Gaat jouw kantine ook voor brons, zilver of goud?

De sportkantine is een plek van gezelligheid voor jong en oud. Kinderen en ouders brengen veel… lees meer »

logo veilig sporten

Veilig sporten

Tijdens de coronacrisis heeft Team Sportservice ’t Gooi samen met gemeente Wijdemeren zich ingespannen om het… lees meer »

Bekijk alles