Team Sportservice ’t Gooi

Team Sportservice ‘t Gooi is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Wijdemeren en Hilversum. Daarnaast ondersteunen wij het aangepast sporten in de gehele regio ‘t Gooi. Wij willen door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en echt iedereen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Kijk eens bij ‘voor jou’ voor de activiteiten bij jou in de buurt waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sport en bewegen kunnen ervaren!

Agenda

Meiden Voetbal – 10 weken gratis!

Ben jij een meisje tussen de 7 en 12 jaar en hou je van voetballen? Wil… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Gezond ontbijtje in het Raadhuis van Hilversum

Voor de leerlingen van de Da Costaschool stond er vanochtend een gezond ontbijtje klaar op een… lees meer »

Schoolschaaktoernooi in Hilversum succesvol én gezond!

Gisteren vond het jaarlijkse schaaktoernooi voor de basisscholen in Hilversum weer plaats in de burgerzaal. Meer… lees meer »

60+ Beweegactiviteiten: Preventieve gym Loosdrecht

Iedere maand bezoekt 60+ Beweegcoach Beppie van de Bunt een Beweegactiviteit. Onlangs bezocht ze Emmaly Berghuis. Emmaly… lees meer »

Dansen met Stance helpt de kwaliteit van leven met Parkinson verbeteren

Sinds kort wordt er bij balletschool Carbiole in Naarden elke maandagochtend een nieuwe groepsles aangeboden met… lees meer »

Boccia kampioenschappen in Hilversum

In november kun je volop genieten van mooie wedstrijden boccia in Hilversum. Op woensdag 6 november… lees meer »

Bekijk alles