HomeNieuwsTerugkijken naar een top dag tijdens de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally!

Terugkijken naar een top dag tijdens de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally!

Zondag 26 mei was het zover, de 13e editie van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally en de tweede keer dat Team Sportservice actief heeft getraind met wandelaars om de afstand van 10 kilometer uit te kunnen lopen!

Ondanks het slechte weer de voorafgaande dagen trokken de wandelaars vol goede moed de wandelschoenen aan om op pad te gaan. Op verschillende delen van het Voetstappenpad troffen de wandelaars drassige en modderige paden aan. Dit bood extra uitdaging en vroeg om meer oplettendheid, kracht en uithoudingsvermogen.

10 kilometer in de benen

Maar dat mocht niet baten! Uiteindelijk hebben de wandelaars met gemak de 10 kilometer gehaald. En zelfs nog wat meer. Met trots hebben ze de button in ontvangst genomen bij de stempelpost bij Groot Kievietsdal. Na een verdiend kopje koffie zijn er een aantal verder gaan wandelen en een aantal met de benen omhoog gaan zitten. Al met al was het een geslaagde wandeldag!

Sport verbindt!

Het leuke van met elkaar wandelen en meedoen aan wandelevenementen is de kracht van plezier en samen zijn. Sport verbindt. Soms ken je niet iedereen bij de start en heb je bij de finish nieuwe vrienden gemaakt. Lijkt het je ook leuk om lekker buiten in beweging te zijn en je gezondheid verbeteren? Sluit dan gerust aan bij één van onze wandelingen. Kijk voor meer informatie hier of neem contact op met de buurtsportcoach Wandelen, Ellen Steusel via esteusel@teamsportservice.nl of 06-16 30 63 56.