HomeNieuwsGaat jouw kantine ook voor brons, zilver of goud?

Gaat jouw kantine ook voor brons, zilver of goud?

Kantine scan

De sportkantine is een plek van gezelligheid voor jong en oud. Kinderen en ouders brengen veel tijd door in de kantine. Tijdens en ná een training of wedstrijd. Om kinderen in een gezonde sportomgeving te laten opgroeien is het belangrijk om, naast een rookvrije omgeving, een gedegen alcoholbeleid, ook gezonde keuzes in de kantine aan te bieden. Veel sportclubs vrezen dat gezonder aanbod ten koste gaat van de omzet. Maar dit is een groot misverstand. Dit blijkt uit recentelijk onderzoek van Team:Fit en Twelve, dat zelfs een stijging in omzet constateerde bij Gezonde Kantines.

Doe de kantinescan

Wil je weten hoe gezond jouw kantine is? Doe dan deze zomer de kantinescan! Juist nu veel kantines nog gesloten zijn is het een mooi moment om te peilen hoe jouw club er momenteel voor staat. Door middel van een kantinescan wordt het huidige assortiment in kaart gebracht. En wordt er gekeken naar welke veranderingen het beste bij jullie vereniging passen. De Team:Fit coach komt bij jullie langs om samen de kantinescan uit voeren. Gedurende het hele traject wordt de vereniging ook nog ondersteund vanuit JOGG-Hilversum en gaan we samen voor brons, zilver of goud!

Aanmelden voor een vrijblijvend (en gratis!) kantinescan kan via Alexandra Ochsendorf, JOGG-regisseur in Hilversum: aochsendorf@teamsportservice.nl / 06-11421327.