HomeNieuws25 september: Kraanwaterdag. Doet jouw school ook mee?

25 september: Kraanwaterdag. Doet jouw school ook mee?

Op woensdag 25 september is het zover: Kraanwaterdag! Door mee te doen aan Kraanwaterdag 2019 start jouw klas het nieuwe schooljaar goed: meer kraanwater drinken in plaats van gezoete drankjes. Kraanwater is namelijk ontzettend gezond en kinderen kunnen zich beter concentreren door het drinken van voldoende kraanwater. Bovendien bespaar je zo een hoop plastic. Al vele honderden scholen hebben er een gewoonte van gemaakt om op één vaste dag in de week alleen kraanwater te drinken.

Meld je aan!
Als jouw klas meedoet met Kraanwaterdag maak je kans op leuke prijzen, zoals bidons voor de hele klas of een live kraanwaterles in je klas van een echte waterexpert. Ga je na Kraanwaterdag met de hele school op één vaste dag in de week kraanwater drinken, dan maak je zelfs kans op een gratis watertappunt.

Aanmelden kraanwaterdag
Tot en met woensdag 11 september kun je jouw klas(sen) kosteloos aanmelden voor Kraanwaterdag 2019 via deze link. Je ontvangt uiterlijk maandag 16 september instructies en een link naar de digitale Kraanwaterdag-les.

Meld je je klas(sen) aan ná 11 september, dan maak je helaas geen kans op de te winnen prijzen, maar ontvang je wel een link naar de digitale lesomgeving.

Heb je meer vragen over dit onderwerp of over Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) in het algemeen? Neem dan contact op met JOGG-regisseur Alexandra Ochsendorf via aochsendorf@teamsportservice.nl of 06-11421327.