HomeSport en spel in de buurt

Sport en spel in de buurt

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet! Onze buurtsportcoaches organiseren meerdere beweegactiviteiten in de wijk. Zo organiseren ze iedere week sportinstuiven, iedere schoolvakantie vakantie activiteiten, worden er evenementen georganiseerd in samenwerking met Pluspunt Zandvoort en De Blauwe Tram Zandvoort, organiseren we de Nationale Buitenspeeldag en nog veel meer! Kom je snel een kijkje nemen?

Buitenspeeldag Zandvoort – woensdagmiddag 8 juni

 

Buitenspelen is superbelangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Na 2 coronajaren organiseert Team Sportservice Zandvoort dit jaar eindelijk weer de Buitenspeeldag in Zandvoort. Dit is dé middag waarop we vieren wat zo belangrijk is: buitenspelen! De Buitenspeeldag 2022 is op woensdag 8 juni. Doe jij ook mee?

Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon, met als doel het buitenspelen onder kinderen te stimuleren. De Buitenspeeldag (voorheen Straatspeeldag) wordt al 26 jaar in heel Nederland gevierd. Tegenwoordig speelt 1 op de 5 kinderen maximaal een keer per week vrij buiten. Juist in een tijd waarin 80% van de kinderen niet genoeg beweegt, is buitenspelen erg belangrijk. Buitenspelen draagt bij aan de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen. Lekker spelen met vriendjes, leuke spelletjes doen en vies worden!

Locaties

Team Sportservice Zandvoort organiseert dit jaar op 2 plekken in Zandvoort de Buitenspeeldag: je kunt buurtsportcoach Wessel vinden op het schoolplein van de Oranje Nassauschool en buurtsportcoach Duco op het speelplein aan de Flemingstraat 92.

Tijden

Groep 3 t/m 5 13.00-14.30 uur
Groep 6 t/m 8 14.45-16.15 uur

Nu al inschrijven, dat kan! Klik op een van onderstaande links:

Doe mee en kom in beweging!

Meer informatie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.