HomeVoor jouVerenigingen

Verenigingen

Verenigingsondersteuning

Team Sportservice weet wat er speelt bij verenigingen, in de clubhuizen en op de velden. Verenigingen dragen bij aan het creëren van een gezonde en vitale samenleving en gelden als een echte ontmoetingsplek. Het is ook een plek waar de basis tot een leven lang bewegen wordt gelegd. Toch hebben verenigingen te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan. Bijvoorbeeld een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie.  

De verenigingsadviseurs van Team Sportservice staan klaar om jouw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische uitdagingen. 

Overige sportaanbieders

Team Sportservice kan in bepaalde gevallen ook ondersteuning bieden aan sportaanbieders die niet aan een sportbond verbonden zijn. Ook voor deze sportaanbieders is onze kennis, kunde en netwerk beschikbaar.  

Ben je een zelfstandige sportaanbieder en heb je een vragen over sport en sportaanbod in de gemeente Zandvoort neem dan gerust contact met ons op. 

Verenigingsondersteuner

Binnen Team Sportservice Zandvoort is Wouter van der Vegt als verenigingsondersteuner verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verenigingen en andere sportaanbieders. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Wouter van der Vegt.

 

 

 

 

 

Adviseur Lokale Sport

Vanuit het lokaal Sportakkoord is in de gemeente Zandvoort Wouter van der Vegt aangesteld als Adviseur Lokale Sport. Zie ook brochure NOC*NSF. 

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief verenigingen en sportaanbieders.