Team Sportservice Zandvoort

Team Sportservice Zandvoort is het lokale sportloket voor gemeenten Heemstede en Zandvoort en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Team Sportservice en het coronavirus

Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Het kantoor van Team Sportservice Zandvoort is gesloten. Neem bij vragen contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Heemstede en Zandvoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Team Sportservice Zandvoort organiseert verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Alle wekelijkse sport- en beweegactiviteiten worden geplaatst… lees meer »

Bekijk alles

Voor jou

Sporty Mondays 6-12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op maandagmiddag mee... lees meer »

Sporty Thursdays 6-12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op donderdagmiddag mee... lees meer »

Rollatorwandelen

Iedere maandag start de les rollatorwandelen in Zandvoort. In deze les wandelen de deelnemers onder begeleiding 30 minuten in de omgeving van start- en... lees meer »

Walking Football

Voetbal staat bekend als contactsport. Een sport waarbij je continu in beweging bent, vaak rennend over het veld. Er is echter ook een variant... lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Update: coronamaatregelen sport

Met grote regelmaat kondigt het kabinet aanpassingen aan ten aanzien van maatregelen ten aanzien van sporten… lees meer »

Verenigingsondersteuning vanuit Lokaal Sportakkoord

Sportakkoord Zandvoort Afgelopen jaar is gestart met de uitvoering van het Sportakkoord Zandvoort. Vanuit het Sportakkoord… lees meer »

Sport voor mensen met een beperking in regio Zandvoort

Voldoende sporten en bewegen is voor iedereen belangrijk. Het is goed voor de fysieke en mentale… lees meer »

Corona maatregelen voor verenigingen

Per 14 oktober 22.00 uur zijn de nieuwe maatregelen van kracht. Dit betekent weer een aanpassing binnen… lees meer »

Meldingsplicht voor verenigingen per 20 september 2020

Per 20 september zijn er voor de veiligheidsregio Kennemerland waar Zandvoort onder valt nieuwe verscherpte maatregelen… lees meer »

Bekijk alles