Team Sportservice Zandvoort

Team Sportservice Zandvoort is het lokale sportloket voor gemeente Zandvoort en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Team Sportservice en het coronavirus

Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en wij volgen de richtlijnen van de regering en het RIVM. Op dit moment bieden wij alleen buitenactiviteiten aan voor kinderen en jongeren en online oefeningen en challenges via YouTube voor alle leeftijden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Heemstede en Zandvoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Voor jou

Bekijk alles

Sporty Tuesdays 6-12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op dinsdagmiddag mee...

Sporty Thursdays 6-12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen op donderdagmiddag mee...

Nieuws

Bekijk alles

Corona update m.i.v. 25 sept

Per 25 september geldt voor sportkantines: Buiten is er geen maximaal aantal bezoekers, binnen met vaste zitplaats…

Sportronde Zandvoort

21 Augustus: save the date! Iedereen van 0 tot 100 kan een kijkje nemen bij de…